Cipralex a Rivotril

Anonymní
5.5.14 21:15

Cipralex a Rivotril

Dobrý večer, od zítra mam začít užívat AD.Mam pocity (závratě, roztřesenost, nesoustředěnost, těžknutí nohou a rukou, panický strach dělat věci jako dřiv /kafe s kamarádkama, kadeřník, nakup ve velkém obchodáku atd / klasicke běžné věci) a chci se zeptat za jakou dobu jste pocitovali ulevu a jak se projevila? Mam pocit že už nikdy nebude líp a já už snad nikdy nebudu opravdu normální :-( a to mě děsí a mrzi! Pro začátek než AD zaberou mam brát Rivotril ale mam tu eště Oxazepam a ten mi vyhovuje nevíte zda ho mužu dobrat než začnu s rivotrilem (ten mam jen pokud mi bude uzko což je každý den). Mam strach že mi bude po AD špatně a huř než mi je.. vše mam v kapkách a mam na první 3 dny brát po jedné kapce a každý třetí den o kapku přidat až se dostanu na 10 kapek tak už dávku nezvětšovat a brát tak pravidelně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
5.5.14 21:18

Poradila bych se s lékařem, který ti léky předepsal. Ulevilo se mi až tak po měsíci užívání AD, ale začátek byl drsný než si tělo zvyklo. Brala jsem i léky na spaní a pokud jsem si před spaním nedošla na wc a potřebovala jsem až později, tak jsem lezla na wc po čtyřech :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
5.5.14 21:47

@ivana-domca To zni opravdu hrozivě a já se toho moc bojim :-( ale ty si neužívala k tomu léky na uklidnění? Já jen jestli to ten Rivotril dokáže sklidnit (musim chodit do práce totiž). Já naštěstí spím dobře.. zavolat psychiatroj mužu a zeptat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.5.14 22:10

Rivotril ti pomuze prekonat to nejhorsi, nemej strach :kytka:
Cipralex mi zabral skvele tenkrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
5.5.14 22:13

Taky beru cipralex a zabral mi suprově. Než zabral, vzala jsem si v krizi občas Lexaurin. Teď už „jen“ Cipralex. Pokud si vzpomínám dobře, zabral asi za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.5.14 22:33

@beručka uzivala jsem cipralex, apo-parox, pak něco na to spaní (už nevím co) a v případě nouze neurol. Ale fakt je ten, že jsem v té době byla na neschopence, takže to bylo jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
5.5.14 22:46

Ja tez brala cipralex, u me se priznaky nejdriv zhosily (utekla jsem z koncertu v Lucerne :zed: )a pak nasledovalo celkem rychle zlepseni a hlavne jsem zacala dobre spat, to byla pro me fakt uleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.5.14 23:40

@beručka mám pocit že to spaní jsem měla xanax, ale nejsem si jistá. Jenomže já měla v noci šílené sny a stavy, takové, že jsem se ve spánku sebeposkozovala, takže tam bylo nutné mě hodně utlumit, dá se říct až paralizovat, abych si neublizovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.5.14 11:07

Moc vám děkuji :-) vypadá to že každému zabral suprově a doba než bude lépe taky není až tak hrozná. Dneska jsem začala a vzala jsem si k tomu i první 3 kapky rivotrilu a je mi já nevim :-// no nejsem to furt ja a ta soustředěnost jako nic moc. Ale vím že musím vydržet a moc se těším až bude lépe. Někdo tu psal že musel utéct z Lucerny a to je přesně muj případ já jak dostanu tu uzkost musim okamžitě z toho místa zmizet a je jedno kde jsem (kram, na navštěvě a proto nikam nechodim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.5.14 11:09

Jinak spánek mám v pořádku (až na to že jsem se začala v noci povit hrozně a mam živé sny /žádné noční mury ale / ) taky mě budi pocit na zvracení občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.5.14 11:11

@ivana-domca Ahoj,tak to musela bejt vážně ale síla jako když si na tom byla tak špatně :-( a ted už si v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.5.14 11:25

@beručka jj, AD mě dostaly z toho nejhoršího, pak už jsem začala fungovat a mohla je vysadit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí