Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezky den! Mám k vám dotaz Nenavstivili jste nekdo se svymi detmi CIRKUS ŠIMEK? S jakymi zviraty vystupuji? Maji artisty? Sli byste na ne znovu? Syn prinesl volnou vstupenku ze skoly, ale posledni dobou jsou cirkusy o nicem.Tak se ptam na vase zkusenosti s cirkusem ŠIMEK Dekuji
@JayLee píše:![]()
ani jsme tam nesli pac jsme se tam byli s nasima podivat včera před 11 to mela byt otevrena kasa a nebyla ani v 11:15 tak jsme se sli zeptat tech lidi co se staraj o zverinec zda bude prestaveni nebo kdy se bude prodávat atd a rekli nam - joo paninko my sami mevime co bude a hledali si dal svy práce takze jinak receno nezajem asi o lidi nebo co takze jsme to dal neresili a pujdem do nejakyho poradnyho cirkusu navíc zvirat tam maj hodne malo je to malej cirkus takze za tech 250 kc aby to stalo za to vůbec
díky za info. My byli na jare na cirkusu Carini a to bylo celkem fajn
Ahoj. Obnovuji diskuzi. Syn dostal volnou vstupenku ve školce. Znáte někdo tento cirkus?
Také si s dovolením počkám na reakce. Teď je v Ostravě, kluci chtějí jít na slony, já cirkusy nemám ráda, tak kdo jste už byli, stojí to za to?
Dobrý den, můžu se zeptat, kde přesně bude mít cirkus turné a v kterém období. A jak je to se vstupenkami? Nikde jsem žádné informace nenašla. Předem děkuji za odpověď.. ![]()
@Čuhanka Mají profil na Facebooku, tak mrkni tam, jinde jsem nic nenašla. Dnes jsme byli na představení, jsou výborní, dětem se nejvíce líbili sloni, velbloudi a artisti. Ze tří cirkusů, které jsem v posledních letech viděla, byli nejlepší. Vstupenky se prodávají v pokladně u cirkusu přes den, i dopředu. V Ostravě jsou do neděle.
Dobry den, chtěla bych prosim vedet kde ma stanoviste v Ostrave CIRKUS SIMEK…vždy jsem videla z auta nebo busu plakaty ale na netu jsem nic nenasla…dekuji moc za odpoved
Po návštěvě cirkusu Šimek bych rád přidal své hodnocení. To proto, že před návštěvou cirkusu jsem na googlu také podobnou recenzi hledal, snad bude k užitku dalším potenciálním návštěvníkům.
Rád bych ještě podotknul, že nemám problém za cokoli kvalitního zaplatit, dokáži ocenit dobrou práci nebo i snahu o ni. Chápu, že drezura zvířat stojí hodně času a i peněz. Ale výše popsané na mě zanechalo dojem, že bych návštěvu cirkusu nedoporučil. Kdo se chce nechat odrbat (však tady jsme jednou a víckrát sem nejedem), nechť cirkus Šimek navštíví, kdo ne, ať se vyhne obloukem. Takto se to podle mě nedělá.. ![]()
Dneska sme boli a bylo to uzasne slo videt ze zviratka to bavi bylo to krasne syl byl v lozi a byl nadseny z tygru a vseho prste superjsem rada ze to ti lidi i prez negativni komenty lidi delaji a daji si tu drinu s tema zviratkama
![]()
Dobrý den, minulý pátek jsem navštívila tento cirkus s rodinou a bylo by to úplně skvělé, kdybychom nebyli vystaveni ŠÍLENÉMU HLUKU, to je asi i na stížnost. Téměř celé představení jsem si držela prsty na obou uších, náš čtyřletý syn byl z toho hluku tak vyděšený, že chtěl pryč. A ten tygr už musí být úplně hluchý… Během přestávky jsem se ptala pana Šimka, zda by to nešlo ztišit, řekl, že to vyřídí muzikantům. Zpočátku to pak bylo mnohem lepší, ale asi po 20 minutách opět hrozný hluk a k tomu hudba tipu „Tuc tuc“, to bylo prostě hrozné. Ale jinak představení moc hezké, klaun, zvířátka, akrobacie prostě bomba, dlouho jsem v cirkuse nebyla a moc se mi to líbilo, ale ten hluk celkový dojem dost zkazil. Jinak samozřejmě chtěli ještě další peníze za minizoo, tam jsme nešli. Ale po představení se děti mohly svézt snad za 150 Kč na velbloudovi, tak dcera chtěla, ale udělala jen jedno kolečko a už musela sesednout, málem jsme ji nestihli ani vyfotit, prostě tam jde jen o peníze, ne o děti.