Císař o víkendu

143
28.10.10 08:28

cisař o vikendu

:think: Ahoj přejí pěkné ráno, chtěla bych se zeptat zda je tu někdo kdo mi muže odpovědět ja jsem v na konci tydne 38tt v ponděli jsem byla u sveho gyndaře na posledni kontrole jelikož budu mit cisař tak mi vypsal všechny žadanky do nemocnice stím že mi tam zavola a objedna mi tam termin k poradně a vyšetření a že si tam mam domluvit termin nastupu k planovaní cisaře mam se tam dostavit zítra na tu poradnu a chtěla jsem se zeptat je to před vikendem a ja mam strach že si mě tam už budou chtít nechat myslite si že by si mě tam mužou nechat už přes vikend děkuji za odpověd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
28.10.10 08:33

To není, jako bys šla do vězení, normálně se spolu dohodnete, kdy přijdeš na tu operaci. A jestli máš ještě dva týdny, tak to bude cca za týden, myslím, že CŘ se dělají cca týden před termínem. Nechají si tě tam jenom v případě, že bude něco v nepořádku…Tak neboj a drž se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.10.10 08:42

cisař o vikendu

:think: ja jsem na konci 38 tt termin porodu podle
MS je 9.11. a podle ULTR je termin 12.11.
tak že někdy mezi 9 až 12 mam termin v
průkazce ja vím že to není vězeni jdu už
na druhy cř jenom se mi tam nechce
zbytečně ležet o vikendu tak proto se
ptám at ni neřeknou tak si tu zustaněte
jinak děkuji za odpověd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.10.10 08:58

Spíš pokud byste se dohodli,že císař se udělá třeba v sobotu,tak už tam zůstaneš.Ale jinak nevidím důvod,přoč by si měla být předem v porodnici.Takže neměj strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.10.10 09:11

podle mého, pokud jdeš v pátek do poradny, tak se tam s doktorem domluvíte na termínu porodu. určitě se nestane , že tam budeš muset zůstat přes víkend. co vím ze zkušeností, tak plánované operace přes víkend nedělají, pouze akutní, alespoň tak mi to řekl doktor, když jsem si s ním domlouvala termín posledního porodu, chtěla jsem datum 4.4. ale bohužel to byla sobota, tak je malá 3. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.10.10 09:43

Ahoj, ja myslim, ze se zitra jen domluvite. Pokud nemas zadne komplikace, tak si Te tam „zbytecene“ nenechaji. Co vim, tak jsou vetsinou sami radi, kdyz je na vikend co nejmin lidi na oddelenich a planovene operace o vikendu nedelaji.
Takze pokud budou chtit udelat CS co nejdriv, tak bys mozna v nedeli vecer nastoupila a v pondeli sla na CS.
Naprosto chapu Tvoje pocity. Mne si chteli nechat v porodnicic na pozorovani, protoze jsem po prvnim CS chtela rodit normalne. Ale pri predstave, ze bych tam lezela kdo vi jak dlouho(k porodu se to nechystalo) a pravdepodobne by to nakonec skoncilo stejne sekci, jsem se, i po rozhovoru s primarem, rozhodla pro CS. Kdybych v ten den nesnidala, vzali by me hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.10.10 10:09

i doktorum lze rict NE :-) takze kdyz by ti navrhovali zustat pres vikend kdyz k tomu nevidis duvod tak rekni ze ne…ze se ti to hodi az v pondeli…jak pisou holky..neni to vezeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.10.10 10:32

cisař o vikendu

:mavam: moc děkují za odpovědí uklidnilo mě to ja opradvdu žadne problemý nemam v ponděli u sve doktorky bylo vše v pořadku neotviram se nešpinim ani nekrvacim nic doktorka řikala že je to pevne jako skala tak že budu taky rada když mě objednaji na to ponděli moc děkuji přeji pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí