Cisař a anesteziologicke konzilium

143
26.10.10 13:45

cisař a anesteziologicke konzilium

:think: Ahoj,holčiny chtěla bych se na něco zeptat pokud tu bude na diskusi někdo kdo se stim setkal jsem v 38-39tt a včera jsem byla na poslední poradně u sveho gyndaře ten mi vypsal veškere žadanky k cisaří a zavolal mi i do nemoicnice a tam mu řekli že se mam dostavit k poradně a na zaznam s mimčem a tam že mě pak objednaji k cisaří ale chtěla jsem se zeptat zda jset se stím setkali oni ještě po poradně chtěji nějake anesteziologicke konsilium nevite ci tam mužou chtít po mě měla jste to taky některa před cisařem a ještě jsem se chtěla zeptat provaději cisař i o víkendu ja mam strach aby si mě tam nechtěli už nechat nerada bych tam byla zbytečně přes vikend myslite si že mě jen vyšetří a pusti domů děkují za odpověd amilie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
26.10.10 13:47
amilie píše: :think: Ahoj,holčiny chtěla bych se na něco zeptat pokud tu bude na diskusi někdo kdo se stim setkal jsem v 38-39tt a včera jsem byla na poslední poradně u sveho gyndaře ten mi vypsal veškere žadanky k cisaří a zavolal mi i do nemoicnice a tam mu řekli že se mam dostavit k poradně a na zaznam s mimčem a tam že mě pak objednaji k cisaří ale chtěla jsem se zeptat zda jset se stím setkali oni ještě po poradně chtěji nějake anesteziologicke konsilium nevite ci tam mužou chtít po mě měla jste to taky některa před cisařem a ještě jsem se chtěla zeptat provaději cisař i o víkendu ja mam strach aby si mě tam nechtěli už nechat nerada bych tam byla zbytečně přes vikend myslite si že mě jen vyšetří a pusti domů děkují za odpověd amilie :oops:

konsilium nevim,to jsem nemela, ale…

planovany cisar nejspis naplanujou na pracovni den, akutni delaji kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.10 13:52

cisař a anesteziologicke konzilum

tak že by mě mohli v pátek vyšetřit a pustit domů že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.10.10 13:52

Já myslím, že to konzilium bude odběr krve na předoperační vyšetření a sepíšou s tebou rodinnou anamnézu, zeptají se, jestli trpíš nějakou alergií atd.
Plánovaný císař bude nejspíš ve všední den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.10.10 13:53

cisař a anesteziologicke konzilum

Ja už předoperačmní výšetření mam dneska jsem na něho byla vysledky v pátek tak pravě nevím co tam budou po mě chtít u prvního cisaře nic takoveho nechtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.10 13:55

Ahoj,jáí jsem měla před císařem pohovor s anesteziologem,kde mi řekl,jak to bude probíhat,jaké jsou možnosti anlagezie,a dal mi vybrat.Asi to tím bylo myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.10.10 13:57

Tak to budou jen sepisovat tu anamnézu atd., domluví se s tebou na termínu a dají ti takové ty rady jako od půlnoci nejíst… Pokud by si tě tam chtěli nechat, tak ti to řeknou dopředu, abys měla s sebou sbalené věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
26.10.10 14:00

Ahoj, podle me je to konzultace s anesteziologem, das mu tam jeden z tech papiru,co jsi vyplnovala, zepta se te na par veci a udela ti zpravu ,kterou pak odevzdavas na prijmu. O vikendu ,tusim, planovane cisare nedelaji.. Az tam pujdes na dalsi kontrolu, daji ti termin a na prijem pujdes den predem :)

Hodne stesti a neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.10.10 15:13

Ahoj, no prostě přijde anesteziolog a řekne jaké máš možnosti, co jaký typ anestezie obnáší a ty se pak upíšeš, žes poučená a teď nevím, jestli jsem tam psala i na jakém typu anestezie jsme se domluvili. :nevim:
Já jsem případ, kdy se z plánovaného císaře stal neplánovaný (porod se rozjel o den dřív než mi to naplánovali :-) ), takže můj neotřesitelný klid byl řádně otřesen. A v porodnici takové fofry, že anesteziolog za mnou byl dvakrát (stihly se vyměnit směny) - a já po těch 9ti hodinách byla už tak K.O., že jsem přehodnotila spinální anestezii na celkovou… Tak si holt první chvilky s malou užil manžel (rád popisuje, jak mu v obou kapsách zvonily mobily a on se bál položit miminko… :-D ).
Myslím, že pokud budou vyšetření (tlak, KTG atd.) v pořádku, pustí tě domů a přijdeš až na domluvený termín - který asi nebude o moc později, jsi-li ve 39. TT.
Držíme palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital