Čekání na dárkyni vajíčka

Anonymní
22.10.10 16:59

Čekání na dárkyni vajíčka

Ahoj holky, určitě tu bohužel jste některá s problémem, kdy se také bohužel o mrňouska snažíte díky darovaným vajíčkům. Ráda bych se zeptla, kde, a jak dlouho jste na dárkyni čekaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.10 17:28

Ahoj, v Gennetu (Praha) necelych 5 mesicu. Slo to fakt rychle, ani zadnou darkyni pro posunuti me v poradniku jsem nepotrebovala. Je to 2 roky. (a povedlo se nam to napoprve) - drzim Ti palce.

• Citovat
  • Upravit
18651
22.10.10 17:28

Přihlas se,aby ti šlo poslat soukromou zprávu a jistě se tu najde dobrá duše co má stejnou zkušenost ale nechce na celé emimino prásknout že její mimi je(jsou) darované :wink: Já ti teda bohužel pomoct nedokážu, ale jistě tu někdo bude :kytka:
Držím palec ať není čekání moc dlouhé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.10 17:32

Ahoj, já už za sebou jeden pokus mám, a neúspěšný, právě v Gennetu v Praze…a nejsem s nima vůbec spokojená při postupu na druhý pokus…tak se zajímám, jaká je čekací doba v jiných CAR, protože jsem slyšela šílené historky, ale snad nepravdivé.

• Citovat
  • Upravit
31594
22.10.10 17:42

Někde jsem četla tuším o Pronatalu, že uvádějí téměř žádnou čekací lhůtu.
možná proto, že dárkyním platí asi jednu z nejvyšších sum, jakou CARy za darování vyplácí. Ale předpokládám, že se za to nechají patřičně ohodnotit.
Ale nezapomeň, že než se vůbec uskuteční první konzultace, něco se začne dít, tak ti uběhne i několik měsíců, které bys třeba měla už odčekané ve svém stávajícím CARu :nevim:

Ale zaměřila bych se na CARy, které nejlíp platí dárkyním, tam logicky dárkyně budou nejčastěji darovat, co si budem povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
24.10.10 15:15

hlasuji pro pronatal a pro reprofit brno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.11.10 11:26

Ahoj,
já chodím do Gennetu Praha. Jsme spokojená. Mám před sebou 2.pokus s darovanými vajíčky. Při obou pokusech byla dárkyně k dispozici cca do 3 měsíců. Taky po mne nechtěli přivézt možnou dárkyni.
Momentálně čekám na telefon, jak se embryjka vyvíjí a kdy bude ET.
Nemám bohužel porovnání s jinými CARy, ale prý je to v Gennetu nejdražší. Já platila 40.000 + 7.000,– za ICSI + 2.500,– za prodlouženou kultivaci. A pozor - to je druhý pokus na pojišťovnu. UFF
Ať se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.11.10 18:18

Já zase hledám příjemkyni, chci být dárkyně.
Jsi v Praze nebo Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital