Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte všichni chtěla jsem se zeptat dnes jsem 9.den po Et a ráno jsem zkusila testnout samozřejmě je to negativní je ještě šance že by to bylo brzo?
Ahoj, ještě je brzy, né každý má v tuto doubu //
14.den je 100% Nebo si zítra zajdi na krev, je to přesnější. Buď ke gyn. nebo jako samoplátce do nemocnice nebo někam do laborky (cca 200 Kč).
je brzo
9.den po ET bývají povětšinou pozitivní dvojčátka (samo není to pravidlem).Počkej 2-3 dny a zkus to znovu.I to bude brzo,ale je už šance na slabou čárku.Držím pěsti
děkuju jedno dítě už mám a taky po IVF a tam jsem byla pozitivní už 8. den a bylo to po Ketu tentokrát nám bohužel nezůstalo nic na mražení tak jsem z toho taková špatná. nehledě na to že jsem včera začala sice hodně malinko,ale začala špinit. I když z toho závěry nedělám minule jsem špinila od druhého dne po transferu a vyšlo to
ahoj hodím ti sem svoje testy, 9.den jsem měla pozitivní, ale taky jsem to nečekala, je spíš brzo testovat, zkus to dýl ![]()
Tak to jsem zase trochu klidnější byla jsem se znovu podívat na ten test a jestli mě oči neklamou tak je tam malinkatý náznak druhé čárky myslela jsem první že si to jen představuju ale jak se dívám na ty testy tak to vypadá asi stejně. Počkám do pondělí to pojedu na krev a uvidíme.Všem moc děkuju
Januliku, já jsem 9-tý den měla jasně pozitivní test, ale jsou to dvojčátka ![]()
Taky záleží na testu - krásně pozitivní byly mamatesty a když jsem 14-tý den testovala tím, co jsem dostala v CARu, tak na něm nebylo vidět skoro nic…
januliku vyfoť testík a dej ho, ať se mrkneme, jestli to taky vydíme.
ježíš vidíme, co jsem to napsala y po v… fuj tajbl , pardon.
nemám čím fotit manžel odjel na týden do práce i s foťákem bohužel.
Tak jsem dnes šla na krev jen tak a hcg je 162 to by mohlo byt dobré že?