Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to by mě piclo… mít // a pak aby se zjistilo, že to je biochemické… no to by bylo ![]()
Valtřinko boichemické těhu je těhu prokázané krví, prostě embryo to vzdá dřív než je na ultrazvuku něco vidět, je to vlastně potrat v brzkém stádiu těhotenství
taky jsem se toho biochemickýho bála, ale po dnešní krvi, už ne. Mám HCG 1400 a jsem 16.den po et, prý je to desetinásobná hodnota a asi to budou dvojky
UZ mám za 14 dní
Myslíte že 9 den po ivf je jeste brzy na tehotenský test mela sem ho negativní mam jeste nejakou sanci? Bolí mě bricho jako pri menstruaci jsem porad ospala a bylo mi jeden den na zvracení. Prosím o radu moc bych si přála a by to vyšlo
Ahojik. Mám 7den po et. Jen tak ze srandy jsem si zkusila udělat test( mám narozky) samo ze nic. Celou dobu me od vložení bolí pravá strana čas od času mě píchne na levo. Nicméně nespinim. Musím brát i estrogen ( nízká hladina hormonu). Tak si tak říkám zda mám šanci.......na test je ještě brzo podle některých z Vás nicméně jsem trošku nejistá. A valeni mi taky moc nejde( máme doma koně.....) ......