Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsme rádi protože nejsme zrovna dvakrát při penězích a že to stojí docela dost
jo to jo.. no a tak mi řekni, jestli jsi doma, jestli si ležela ať jsem taky připravená ![]()
Doma jsem protože jsem ještě na mateřské Domča měl te´d v září 2 roky ale ležela jsem jen dva dy to byl malý na prázdninách u babičky a pak už jsem si ho vzala domů a běhám kolem něj to se ležet nedá.
Ale asi je to lepší nemusím tak na to myslet před malým jsem ležela skoro pořád a bylo to na prdlačku myslím že kdybych chodila do práce tak už bych teď asi šla pokud to není moc fyzicky náročná práce a to jsem neměla seděla jsem u pc
mě čeká ket, to znamená, že tam mám zamražený embryjka… právě víš.
no počítám tak 4.11. ve středu se dozvím přesný datum, třeba to bude dřív.
Holky zdravim.
Nejak jsem prolitla tuhle diskuzi a neda mi to.
Davejte pozor aby to nebylo taky biochemicke tehu.To znamena ze pichaly urcite pregnyl a ten ukazuje tehu a pritom pak tehu byt nemusis.
Jo a kazdopadne neni nic ztraceno ja vedela to ze pokud se nejak nespini 8az9den po et tak je vetcinou clovek tehu ale testuje se az tak 13az14den po et.
![]()
takze drzime palce.
![]()
Jo ja prvni dite z IVF a druhe prislo normalne 8mesicu nato a byla jsem z toho docela paf.
![]()
Tedy u sary jsem otehotnela jak bylo Eli 8mesicu abych se vyjadrila presne.Se omlouvam.
![]()
Tedy u sary jsem otehotnela jak bylo Eli 8mesicu abych se vyjadrila presne.Se omlouvam.
![]()
lost008 píše:
Tedy u sary jsem otehotnela jak bylo Eli 8mesicu abych se vyjadrila presne.Se omlouvam.![]()
![]()
lost008 ale Janulík měla HCG 162 a teď má někde 542 nebo kolik to nebude biochemické…
Jo ja jsem jenom chtela prispet jsem ale necetla uplne presne jen jsem to prolitla.tak gratuluji to je super.
![]()