Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to může, ale to by byl pak potrat.. radši na to nemysli, mysli na to, že čekáš miminko… ![]()
Ahojky, záleží, jestli jsi měla PK, ale ztraceno to není. Já měa 5ti denní PK, v pondělí OPU, v sobotu ET, v úterý pozitivní testík slabě v pátek už hezky.
Určitě to ale nevzdávej, ono můžeš mít dost nařednou moč. Nejlepšé je krev. ALe já měla nejdřív hodnotu jen 8, což je hrozně málo a ořvala jsem to, ale druhý den už 24 a je z toho Barunka.Držím moc palečky
Moc gratuluji já u první dcery měla ani né 100 a už jí 3,5roku:-)))
Tak jsem si zrovna volala na výsledky krve do caru kde jsem byla oficiálně a Hcg je 540 takže jsem těhule hurá ![]()
Manžel má spermiogram nějakých 0,5% a PCO aby toho nebylo málo
Právě to první dítě bylo taky uměle ale bylo to úplně jiné než teď tenkrát jsem měla nnějakých 19 vajíček po opu teď 9 předtím se oplodnilo 10 z toho 5 zůstalo jedno se zavádělo a 4 mražáčkovali první to nevyšlo pak se dvě rozmrazili těhule jsem byla a v 5 týdnu potrat nakonec se rozmrazili zbylé dvě a v 5 týdnu opět potrat naštěstí jen jedno z druhého je syn.Vždycky jsem hned po transferu krvácela nebo špinila a bolelo mě dost břicho. Teď se oplodnilo všech 9 zůstali jenom dvě a ty mám u sebe špinila jsem asi jeden den ale hodně malinko jediné co je stejné je to že mě bolí to břicho