Vyšetřeni průtoku krve dělohou?

Anonymní
25.10.10 12:15

Vyšetřeni průtoku krve dělohou?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda existuje vyšetření průtoku krve dělohou? Na internetu jsem se dopátrala pouze k informacim o angiografii, která se dělá spíše při karcinomech, atd.
Jsme s manželem oba zdraví, přesto se dva roky nedaří počít miminko. Před třemi měsíci jsem začala cvičit Mojžíšovou. Po první mobilizaci se vajíčko chytlo do sliznice, ale neudrželo. Po dalších dvou měsících cvičení jsem otěhotněla přirozeně, bohužel po týdnu hcg kleslo.
Myslím si, že můj problém může vyřešit právě Mojžíšová, ale ráda bych to měla podloženo nějakým vyšetřením.
Děkuji za odpověď. M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
25.10.10 12:47

a není to zbytečný? Prostě bych cvičila a vliv bych neřešila. Stejně se říká, že pomůže zhruba po 5 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.10.10 13:00

VYziadala by som si od gynekologa alebo obvodaka ziadanku na hematologiu, nech tam vysetria, ci sa nahodou nejedna o poruchu zrazanlivosti, ci nemas nejaky trombofilny stav..
pri nom sa casto stava, ze kvoli zrazeninkam babatko nedostava dostatok zivin, upchaju sa cievky a babatko tak zomiera…
Este sa odporuca vysetrenie stitnej zlazy, u nas sa to uz robi automaticky pri brani krvi u gynekologa v prvych tyzdnoch, ale neviem, ci je to aj u Vas…
pripadne, ci nemas nejaku listeriozu alebo nieco ine..
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 13:43

Zulok, děkuji. Štítnou žlázu mám v pořádku. Ta hematologie je dobrý nápad. Čeká nás druhé IVF, tak nějak pátrám, co by bylo ještě před tím dobré vědět/udělat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20777
25.10.10 14:03

Zakladatelko a hormonálně jsi v pořádku? Jestli nebude třeba problém i ve špatné funkci žlutého tělíska. To totiž to dítě vyživuje cca do 3. až 4. měsíce, než tu funkci přebere placenta :nevim: Na to pak existují léky - Duphaston, utrogestan apod., které se právě berou do té doby, než ten hormon přestane být potřeba (jedná se o progesteron).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.10 14:27

Anabilis, dekuji za prispevek. Duphaston beru, utrogestan jen po IVF - nedela mi dobre.
Intuice mě navadí na to prokrvení. Před Mojžíšovou ani zahnizdovaní a teď za poslední tři měsíce se přirozeně 2× zadařilo, ale nevydrželo to.. :(

• Citovat
  • Upravit
20777
25.10.10 14:35
Anonymní píše:
Anabilis, dekuji za prispevek. Duphaston beru, utrogestan jen po IVF - nedela mi dobre.
Intuice mě navadí na to prokrvení. Před Mojžíšovou ani zahnizdovaní a teď za poslední tři měsíce se přirozeně 2× zadařilo, ale nevydrželo to.. :(

Takže když se zadaří, Duphaston nevysazuješ (respektive nasadíš znova a bereš každý den)?
Je fajn, že cvičení takhle funguje, to bych si nikdy ani nemyslela. Strašně moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí