Foto: Jizva po císaři po měsíci – je to normální?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
25.4.26 17:08
@Jujki píše: Více

Tu bych dala naposled jako promazání. Nejdřív to chce dle mého názoru zalecit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
25.4.26 17:20

Zkus ten AlfaSilver sprej. Třeba 2× denně, před spaním nebo po každém osprchování. Udělá takový bílý povlak, který ti to bude léčit, vysuší a navíc má antimikrobiální ochranu. Já měla po třetím císaři v jednom místě jizvu dost hroznou a velmi špatně zhojenou. Tenhle sprej mi to do týdne úplně vyléčil (desinfekce ani různé krémy vůbec nepomáhaly). :palec: (tehdy jsem se o něm dočetla ve FB skupince, kde ho maminky hodně doporučovaly). Dneska už nemám jizvu skoro ani vidět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 17:55

Pořiď si stahující pás na břicho. Použila jsem to po hysterektomii (měla jsem řez 27cm). Podbřišek díky tomu byl méně zapařený.

• Citovat
  • Upravit
5916
25.4.26 18:51

No ta jizva sama o sobě, ačkoliv teda není vůbec hezky udělaná je relativně ok. Ale máš to opravdu zapruzené. Hodně to větrej.
Síťovaný kalhotky a doma chodit jen v nich.
Mazala bych třeba zinkovou s měsíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 07:54

Měla jsem 3 velké břišní operace včetně císaře a takhle ošklivou jsem neměla ani jednu ze 3 jizev..teď jsem taky měsíc po operaci a jizvu mám hezkou…od začátku musíš s jizvou pracovat, mazat ji, větrat, masírovat, aby byla pohyblivá a pružná…takhle rudá není ok, ale teď už asi brzy půjdeš na kontrolu na gyndu po šeštinedělí, tak uvidíš…

• Citovat
  • Upravit
27584
26.4.26 08:40
@ValaKrie píše: Více

ano bude to pálit, ale na ty bakterie je to účinný a rozhodně to nebude pálit tak aby to nepřežila pokud není z cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13695
26.4.26 08:45
@ka2ka píše: Více

Tohle jsem nikdy nepochopila. Proc používat neco, co způsobuje bolest, když existují lepsi bezbolestné způsoby? Jako ze do dneska existuji lidi, co musi dezinfikovat rány peroxidem vodíku, protoze kdyz to boli, tak to funguje. :D
Taky bych tam hodila ten stříbrný sprej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
26.4.26 09:07
@Lily-of-the-valley píše: Více

protože to funguje perfektně a rychle se to hojí, proč to mantla kdoví čím když to pak nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13695
26.4.26 09:13

Jenze to kdovíco funguje a mnohem lip. Stříbrný sprej používám na rány u zvířat ve špinavém prostředí a je fakt top. Tam je teda ta bezbolestnost důležitější, protože kdybys nakapala na ranu alkohol, tak ti ta kobyla ukopne hlavu. :D ale pak u lidi nechapu, proc si to dobrovolně delaji. Proc si způsobovat jakoukoliv bolest? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.4.26 09:17

@ka2ka treba al potirani opruzenin slivovici nedoporucuje (kdyz jsem si to ted ze zajimavosti zadala), protoze me tedy taky neprijde jako dobry napad… :nevim: ale autorka uz neodpovida, aby treba rekla, co vsechno na to mazala a co ne, klasika, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
26.4.26 09:27

ale ono to nebolí jen to chvilku štípe, a zmizí okamžitě i ten zápach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
26.4.26 09:28
@tgg91 píše: Více

ai jo bez toho lidi za chvíli umřou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13695
26.4.26 09:35

Proc si tam davat neco co štípe? :D furt nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
26.4.26 09:37

upřímně mě je jedno že nechápeš, chtěla rady rady dostala každý si tohle léčí jinak takže každý poradil co mu funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.4.26 11:49
@tgg91 píše: Více

Slovensko více maximálně na desinfekcí náušnic! Rozhodně ne to lejt do ran :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí