Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat. Jsem dva týdny po porodu. Maličkej 4110 g a 51 cm mi dal pořádně zabrat a hodně se šilo. Některé stehy už jsou pryč. Očistky už slábly a dnes z ničeho nic jsem vstala z postele a úplný průtok tmavě červené krve. Že to sotva pobrala vložka. Je pravda, že poslední dva dny jsem moc neodpočívala a jsem i unavená. Teprve před dvěma dny se mi pořádně nalila prsa a rozkojila jsem se pořádně. Jen mě zaskočil takový velký průtok očistků, stalo se to někomu? A i bolest v zádech se objevila jako na začátku Po porodu.Po prvním porodu jsem měla problém že ve mě zůstal kousek placenty, tak má člověk strach. Tentokrát jsem dostala při propuštění z porodnice injekci na lepší zavinutí. Děkuji za případnou odpověď
A bylo to jednorázové? Prostě silný proud, ale po chvíli přestal a neopakoval se?
@Janča6 ano, od té doby jsou očistky víc ale už ne takový proud
@Terisek559 píše: Více
Tak to je za mě v pohodě, když se to neopakuje.
Pokud by se to opakovalo raději zajeď na kontrolu, ale můj tip je že tím jak jsi se rozkoiila zapůsobily hormony, děloha se více stáhla a odloučily se nějaké ty sraženiny..a jak si vstala tak to prostě vyteklo…
Ahoj, myslim, ze to je bezne podle toho co jsem uz vícekrát četla… casto to pry zeslábne a pak se to znovu rozjede. Dva týdny po porodu jsou očistky normální, tak je ok, že se znova rozjedou ![]()