Císařský řez

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
17.9.10 11:57

císařský řez

:think: *Ahoj všechný moc zdravím,chtěla bych se některe z vás zeptat na císaře za 6 týdnu se chystam k plánovanemu císaří je to už můj druhy cisař a ja jsem se chtěla zeptat některe z vás zda jset už některa podstoupila 2 císařske řezy po sobě s odestupem chtěla jsem se zeptat nejsou tam nějake rizika mam s toho 2 cisaře strach a ani nevím proč když u toho prvního jsem se vubec nebala mužete mi některa říct jake top je u druheho cisaře a jak jset se citili a ještě něco je tu některa ktera 2 rodil v ostravě porubě 2 cisařem děkují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
17.9.10 12:04

Oba kluci jsou po císaři … co k tomu říct. Byla jsem spíš klidnější, že jsem věděla, co „bude“ a co mám čekat. Samozřejmě rizika jsou, ale ty jsou u každé operace, řekla bych, že dvojnásobný císař je nezvýší, ale nejsem lékař … :nevim: Taky záleží na postupu operace, u mě prostě jen fikli do staré jizvy, která možná o trošíčku víc bolela a trošínku hůř se hojila, ale to jsou jen opravdu detaily …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10934
17.9.10 12:09

Ahojky,
já mám obě holky druhým císařem :D .. a je to sice zásah do těla ale není sae čeho bát :huban: … Já měla první celkovej na rychlo a druhej neplánovaně-plánovanej :D :D ale ten jsem měla jenom lokálkou a teda byla jsem spokojená :D … dřív jsem i chodila a bolelo mě to míň než první

s tím hojením je to určo individuální, bo já jsem neměla vůbec žádné potíže s jizvou ani žádné bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
17.9.10 12:13

Ahojky, tak mám oba kluky císařem- druhý mi přišel daleko lepší. Věděla jsem, co mě čeká, tak jsem byla připravená. Moc jsem se bála prvního vstávání a musím říct, že podruhé je to daleko lepší. Zatímco u prvního jsem si sotva sama došla na záchod 3 metry, u druhého jsem bez pomoci přešla celou chodbu, zvládla se sama osprchovat… A starat se o prcka jsem zvládla taky mnohem dřív :palec:
Držím palce, ať všechno proběhne na jedničku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.9.10 12:28

Ahojik, ja mam druhy CS za sebou pred tremi tydny. A oproti prvnimu fakt pohoda :-D
1, jsem vedela, jaky zakrok me ceka
2, bolest mensi a celkove jsem to snasela lip
3, uz jsem vedela, jak se pak hybat, abych to zvladala co nejlip a miminka si co nejdriv uzivala
Jizvu mam, rekla bych, hezci nez byla na poprve :lol: a hojila se v pohode. Jen mi jeden steh malinko zazlobil, ale Framykoin to behem dvou dnu spravil.
Moc drzim palec, at vse probehne v pohode a muzes si uzivat mimiska!! :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.9.10 12:46

Souhlasím s holkama.Jsem taky 2sekcích,prní v celkové,podruhé epi.Už jsem věděla jak vstát,jak se hýbat atd.Prostě jsem to líp snášela,protože jsem na to byla připravená,věděla jsem do čeho jdu.tak držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.9.10 15:03

tak já mám po třetím císaři a můžu říct, že pohoda :palec: …poprvé v celkové, podruhé epidurál a teď spinální…a rodila jsem v Ostravě - Porubě..a čtvrtý den jsem šla domů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
18.9.10 19:27

Nikollen, můžu se zeptat, jaký je postup po 3. císaři?? Mně zřejmě taky čeká 3. CS, tak bych ráda věděla, co mě čeká, jestli mě třeba budou tlačit do podvázání vaječníků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.9.10 10:49

Jodi

já už jsem se nechala podvázat po druhém císaři…nikdo mě do toho nenutil, jen my to přišli nabídnout…a stejně to ještě muselo konzilium schválit, protože jsem neměla 35 let a měla jsem jen dvě děti…třetí císař jsem měla po deseti letech…a byla jsem na umělém oplodnění :wink: a podařilo se nám to hned napoprvé a dokonce mi jeden pokus schválil revizní lékař…původně jsme si to měli celé platit sami..cca 80tisíc..nakonec nás to vyšlo na 14 tisíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
21.9.10 14:41

Nikollen, díky moc za odpověď!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.25 21:12

Močení po cisari

Dobry den holky,
chtela bych se zeptat na Vaši zkušenost.
Mam 6 dni po císaři dnes 3 den doma.
Mam takové nepříjemné tahání a takova mírná bolest při čurání. Myslíte, že je to v pořádku? Mate podobnou zkušenost? Budu rada za Vaše zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí