Císařský řez v Ústí nad Orlicí

40
19.9.13 16:19

Císařský řez v Ústí nad

Ahoj maminky,
ráda bych se zeptala jestli má některá z vás zkušenosti s plánovaným císařským řezem v porodnici v Ústí nad Orlicí? Mám termín 20.11.2013 a musím na císaře kvůli vyhřezlé plotýnce. Chci celkovou anestezii. Zajímalo by mně jak to probíhá, přístup doktorů a sester, jestli musíte nastoupit už den předem, jestli si vzít něco navíc než k normálnímu porodu a tak vůbec všechno :lol:
Předem děkuji za jakoukoli informaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
19.9.13 17:23

@wera.2 Já rodila v Ústí normálně, tak neporadím, ale mohla by poradit ", ta tam rodila císařem, pokud vím. A před časem tu také hledala info, tak zkus pohledat ve starších diskuzích o Ústí, pokud se ti nikdo neozve. Holky tam myslím tehdy něco psaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.9.13 21:38

Ok :) seš hodná díky! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.13 23:18

AHoj, já jsem rodila císařem v ÚStí v květnu. za mě úplná spokojenost, měla jsem částečnou anestezii, takže jsem všechno vnímala a bylo to fajn. VŠichni moc milí a ochotni. Pak to sice bolelo, ale už ten den večer jsem musela jít do sprchy a druhý den užjsem chodila. Některé maminky, co rodily normálně, chodily i hůř:-) klidně napiš SZ, rada odpovím na dotazy.

• Citovat
  • Upravit
40
20.9.13 13:13

Jéééé ty seš hodná! moc děkuju za příspěvek :* pár otázek bych měla ráda ti napíšu :dance: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.13 13:16

Taky mám zkušenost s plánovaným císařem, tak kdyby tě něco ještě zajímalo, ráda odpovím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.11.13 17:52

@Lendulinecka ahoooj :) budu ráda za jakoukoliv zkušenost! Byla jsi na celkové nebo poloviční narkoze? A jak to všechno probíhalo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pinonka
17.11.13 10:04

Ahojky já měla po nepodařeném vyvolání císař a můžu říc, že jsem byla maximálně spokojená. částečná anestezie je fajn. miminko ti hned ukážou a na pooperačním pokoji ti ho hned přivezou a položí k prsu. maximální spokojenost. sestřičky výborný a prostředí jak doma.za mě spokojenost a vstřícnost.:-) :D

• Citovat
  • Upravit
40
19.11.13 15:36

Ahojda tak já už to mám taky za sebou, akorát jsem měla celkovou nemohli mě píchnout do zad kvůli mé vyhřezlé plotýnce, ale byla jsem taky maximálně spokojená :potlesk: miminko mi přivezl přítel hned jak mě přivezli na JIPku, cca po hodině a půl, co mě zašili a hned probudili, byl u mě i přítel a až na tu šílenou bolest to bylo moc fajn :) sestřičky naprosto úžasní!!! :palec: pustili mě po 4 dnech domů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
19.11.13 17:09

@wera.2 Moc gratuluji :kytka:

Příspěvek upraven 02.05.17 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.5.17 12:18

Ahojky, ozivuji diskuzi, je tu nektera, co si planovanou sekci v porodce domluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.5.17 14:53

Zatím ji domluvenou nemám, ale už jsem tam jednou sekcí rodila a čeká mě to zase. Do jiné porodnice v okolí nehodlám jít. Tahle se s ostatními nedá srovnat.

• Citovat
  • Upravit
7628
2.5.17 20:14
@Janli píše:
Zatím ji domluvenou nemám, ale už jsem tam jednou sekcí rodila a čeká mě to zase. Do jiné porodnice v okolí nehodlám jít. Tahle se s ostatními nedá srovnat.

a ceka te to, ze ti to rekli z nejakeho duvodu nebo, ze jsi chtela? Ja mam taky prvni porod akutni sekci a nebranila bych se ani znova po prvnich utrapach porodu.Tak jen sonduju, rodit bych mela do tri tydnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
2.5.17 20:17

@Lindii ahoj, já rodila v ústí, obě holky cs, první akutní, druhý plánovaný. Ale měla jse to ze zdr. důvodů, nevím jestli si to jde jen tak domluvit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.5.17 20:33
@romca2102 píše:
@Lindii ahoj, já rodila v ústí, obě holky cs, první akutní, druhý plánovaný. Ale měla jse to ze zdr. důvodů, nevím jestli si to jde jen tak domluvit :D

diky za info, no zatim tam na monitor nejdu, ale az tam pujdu, tak se jen tak zeptam, hrotit to nebudu, ale nechci vyvolavacku, bud pujde normos prirozene a kdyz ne, tak budu trvat teda na sekci, ale jako trapit se den v umele vyvolanych bolestech nicemu se mi uz teda nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková