Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky,
ráda bych se zeptala jestli má některá z vás zkušenosti s plánovaným císařským řezem v porodnici v Ústí nad Orlicí? Mám termín 20.11.2013 a musím na císaře kvůli vyhřezlé plotýnce. Chci celkovou anestezii. Zajímalo by mně jak to probíhá, přístup doktorů a sester, jestli musíte nastoupit už den předem, jestli si vzít něco navíc než k normálnímu porodu a tak vůbec všechno ![]()
Předem děkuji za jakoukoli informaci ![]()
@wera.2 Já rodila v Ústí normálně, tak neporadím, ale mohla by poradit ", ta tam rodila císařem, pokud vím. A před časem tu také hledala info, tak zkus pohledat ve starších diskuzích o Ústí, pokud se ti nikdo neozve. Holky tam myslím tehdy něco psaly.
AHoj, já jsem rodila císařem v ÚStí v květnu. za mě úplná spokojenost, měla jsem částečnou anestezii, takže jsem všechno vnímala a bylo to fajn. VŠichni moc milí a ochotni. Pak to sice bolelo, ale už ten den večer jsem musela jít do sprchy a druhý den užjsem chodila. Některé maminky, co rodily normálně, chodily i hůř:-) klidně napiš SZ, rada odpovím na dotazy.
Jéééé ty seš hodná! moc děkuju za příspěvek
pár otázek bych měla ráda ti napíšu
díky
Taky mám zkušenost s plánovaným císařem, tak kdyby tě něco ještě zajímalo, ráda odpovím ![]()
@Lendulinecka ahoooj
budu ráda za jakoukoliv zkušenost! Byla jsi na celkové nebo poloviční narkoze? A jak to všechno probíhalo?? ![]()
Ahojky já měla po nepodařeném vyvolání císař a můžu říc, že jsem byla maximálně spokojená. částečná anestezie je fajn. miminko ti hned ukážou a na pooperačním pokoji ti ho hned přivezou a položí k prsu. maximální spokojenost. sestřičky výborný a prostředí jak doma.za mě spokojenost a vstřícnost.:-) ![]()
Ahojda tak já už to mám taky za sebou, akorát jsem měla celkovou nemohli mě píchnout do zad kvůli mé vyhřezlé plotýnce, ale byla jsem taky maximálně spokojená
miminko mi přivezl přítel hned jak mě přivezli na JIPku, cca po hodině a půl, co mě zašili a hned probudili, byl u mě i přítel a až na tu šílenou bolest to bylo moc fajn
sestřičky naprosto úžasní!!!
pustili mě po 4 dnech domů ![]()
Ahojky, ozivuji diskuzi, je tu nektera, co si planovanou sekci v porodce domluvila?
Zatím ji domluvenou nemám, ale už jsem tam jednou sekcí rodila a čeká mě to zase. Do jiné porodnice v okolí nehodlám jít. Tahle se s ostatními nedá srovnat.
@Janli píše:
Zatím ji domluvenou nemám, ale už jsem tam jednou sekcí rodila a čeká mě to zase. Do jiné porodnice v okolí nehodlám jít. Tahle se s ostatními nedá srovnat.
a ceka te to, ze ti to rekli z nejakeho duvodu nebo, ze jsi chtela? Ja mam taky prvni porod akutni sekci a nebranila bych se ani znova po prvnich utrapach porodu.Tak jen sonduju, rodit bych mela do tri tydnu. ![]()
@Lindii ahoj, já rodila v ústí, obě holky cs, první akutní, druhý plánovaný. Ale měla jse to ze zdr. důvodů, nevím jestli si to jde jen tak domluvit ![]()
@romca2102 píše:
@Lindii ahoj, já rodila v ústí, obě holky cs, první akutní, druhý plánovaný. Ale měla jse to ze zdr. důvodů, nevím jestli si to jde jen tak domluvit
diky za info, no zatim tam na monitor nejdu, ale az tam pujdu, tak se jen tak zeptam, hrotit to nebudu, ale nechci vyvolavacku, bud pujde normos prirozene a kdyz ne, tak budu trvat teda na sekci, ale jako trapit se den v umele vyvolanych bolestech nicemu se mi uz teda nechce ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.