Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
ráda bych se seznámila s těhulema, které budou rodit v Podolí v prosinci 2013. Můžem probírat všechno kolem ![]()
@Máma21 určitě nevadí
já 21.12.2013…letí to jak blázen, za chvíli budeme doma 3
čekáš první nebo už seš zkušemá mamina?
Prvni
noo, leti to
uz se nemuzeme dockat, vsimla jsem si ze jsi z Phy. kolik ti je?:-)
@Máma21 ne přímo z Prahy, cca před půl rokem jsme se přestěhovali do domečku za Prahu, bude mi 27…
tak nějak to začlo nabírat na obrátkách, nemám v blízkém okolí žádnou těhulku ani maminku, tak bych se ráda s někým seznámila a pak třebas i trávila volný čas…jsem trochu z té změny nervózní, jsem zvyklá na aktivní život, pořád mezi lidma a za chvíli mateřská a tak
@koščička jojo,vim o cem mluvis, taky hledam nekoho takovyho jako ty bydlime v praze necely 2 roky a zatim moc kamaradek tu nemam
jak je to daleko od Phy
![]()
@Máma21 kousek, za 20min jsem tam:) jsme v Buštěhradu…a kde v Praze bydlíte vy?
@koščička ve vysocanech(9)
tak to mate kousicek
a co cekate?
@Máma21 chlapečka, těším se čím dál tím víc! Chlap si včera večer tak nějak uvědomil, že se to rychle blíží a je z toho celej divokej
no sranda
Takže nejseš z Prahy? odkud ses přistěhovala? my jsem původně z jižních čech
@Máma21 chodíš do práce? já do konce října a už mi to tedy dává docela zabrat. Sice sedím, ale i to už nejni nic moc
@koščička nee,nechodim od dubna..bylo mi dost spatne, delala sem 12tky, tahala tezky krabice, tak sem nechtela riskovat
a uz mi z toho doma hrabe, sice neco malo doma delam(pracuju) ale nic extra
a uz mame i vse nakoupeny, nachystany, akorat jen ted dozehlim a doperu veci pro malou a sobe nachystam tasku do porodky a muzu rodit
uz se dost tesim ![]()
Ahoj, ja rodila v podolí letos v červenci, kdybyste mely nějaké dotazy ráda Vám odpovím. Jinak přeji bezproblémové poslední měsíce těhulenství. ![]()
@Drakelous ahoj ja jeden mam
byla jsi na normalnim nebo nadstandartnim pokoji? A co personal, co vse jsi potrebovala pro mimco svojeho na sestinedeli?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.