Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Drakelous Jeee dekuju za tak podrobný popis, protoze si to vůbec neumím představit. Manžel tam chce byt po celou dobu se mnou a i ja jsem za to ráda. Vím že se musi za to zaplatit a pusti ho ke me když tak i na to rizikove odd. Aby tam byl se mnou na pokoji nebo az na ten porodní sal. Kalhotky jsem právě přemýšlela jestli koupím v DMku nebo v lékárně, ale když říkáš že v lékárně je mají kvalitnější, budu se ridit radou zkušenější.
Joo a ještě dají mi nějaký hábit ve kterém mužu rodit nebo si mam přinést na porod neco svého? Asi by byla nejlepší nejaka noční košile ne?
@Senayle dle zákoníku porodnice nesmí vybírat poplatek za otce u porodu, některé maminky si to protlačili my ho zaplatili do předu, Partner dostal jidlo a hábit sterilní. Na rizikové ho pustí jen v době návštěv, ale já chodila na chodbičku, takže kdykoliv. Ty z DMka si klidně kup, na cestu do porodky a třeba pak i na doma… určitě je roztrháš, stačí je dvarkát navlíknout a jsou v nich dirky
já po prasknutí vody chodila pořád na wc teklo to na etapy
takže jsem první balíček roztrhala hned první dva dny.
rodila jsem v tričku, nevím jestli mají nějaký hábity i pro rodičky, já nechtěla rodit nahá. Noční košile si nech až na oddělení 6tinedělí, tričko stačilo, stejně jsem ho propotila a upatlala ![]()
@Drakelous No jsem zvedava jak to nakonec bude probírat. Ja bych právě chtela mit na sobe neco co bude alespon pod prdku, ale už i manzelova trička mi jsou kratka.
A když podle zákoníku porodnice nesmí ty poplatky vybírat tak jako že to maji napsane jako podmínku otce u porodu? ![]()
@Senayle pod zadkem ti stejně nic nenechaji při porodu samotném.
budeš vytahovat triko pokaždé když ti přijdou zkontrolovat srdeční ozvy, a při porodu jsem mela triko vyhrnuté nad břicho - i přes to jsem si nepřipadala nahá ![]()
jsou tu na otce u porodu diskuse, zkus se podivat tam. Mě řekli že partnera k porodu nepustí pokud to nebudu mít dopředu zaplacené, takže jsem zaplatila asi 14 dní před termínem. pokud by tam nemohl být peníze vracejí.
Ahoj holky,
brzy me ceka prvni poradna v Podoli - na jak dlouho to tam tak ted je? Musim pro kartu, pak k sestram… Jsme z toho uz ted otarvena, protoze u sveho Dr. necekam nikdy na nic, chodim presne v objednany cas.
@LinduleK já tam byla dnes už po 3 a strávila jsem tam jen 1,5 hod i s monitorem, jinak jsem tam byla dohromady tak 2 hodiny. Když jsem šla na poprvé, šla jsem přes kartotéku, kde mi vystavili kartu a pak do poradny, tam jsem dala kartu, volali mě k sestřičkám a pak jsem zase čekala až mě zavolají k dr…
@LinduleK Jsi dnes mela kontrolu? Já taky.
Monitor, poradna a návštěva matriky a dali jsme to za necelé 2 a půl hodky, ale je fakt, že dnes tam bylo fakt narváno. ![]()
@Senayle jj kartoteka-doktorka-monitor-doktorka-krev-monitor-doktorka a pak uz psychicky vyprahla domů ![]()
@Senayle: cauky, hele jak to bude priste, kdyz mam napsano poradna v 9 a monitor v 10? To jdu poradna - monitor - doktor? nebo poradna-doktor-monitor? Resim uplnou blbost, ale kdyz pujdu po poradne hned na monitor, tak pak mam u doktora zaklepat a dat mu prukazku, aby vedel, ze tam cekam? Ja se desim, ze tam zas stravim zivot vis ![]()
A na matrice to bylo v poho, rychlovka? Pujdu tam ve ctvrtek, vim, ze je uz pozde, ale jen kvuli tomu formulari se do Podoli hnat nebudu. Bude mi stacit ten vyplneny papir a overeny oddaci list? Nemusi manzel se mnou?
Dobrý večer sice rodím až v dubnu ale jak to tu čtu co mě všechno čeká
tak se toho docela bojím je toho tedy spousty. ![]()
@carodejka711 neni to tak hrozné, ono se to zdá než si tím člověk projde tak je ze všeho vyklepaný a vyplašený ![]()
To jo ale jsem zdravotník a ti jsou vždycky nejvíc vyplašení jak se říká zdravotník je nejhorší pacient ![]()
Hplky jak je to teď s tou matrikou co tam všechno potřebuji díky:))
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.