Podolí prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.1.14 19:36

Ahoj, tak já už můžu zhodnotit. 13.12. se nám narodil chlapeček:) v Podolí jsem byla opravdu moc spokojená-se vším.
@carodejka711 na matriku jsem vyplňovala papír ohledně jména a pak přikládala oddací list, toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.1.14 19:47

Originál nebo kopii oddacího listu :lol: Podolí mi taky bylo doporučeno jako nej porodnice :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.14 19:59

@carodejka711 originál nebo ověřenou kopii. Já tam fakt nenarazila na nikoho, kdo by byl protivnej nebo tak něco (teda krom dětské mudry, ale těch pár minut se dalo vydržet). Všichni milí, usměvaví a ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
2.1.14 20:15

Ahoj..Taky moho zhodnotit..Byla jsem velice spokojena..Na porodnim sale mila PA a i lekarka..A na odd sestinedeli jsem nenarazila na nikoho kdo by byl neprijemnej..Jak detske tak zenske sestry byly velice mile a ochotne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.1.14 20:59
@jaajunkaa píše:
Ahoj..Taky moho zhodnotit..Byla jsem velice spokojena..Na porodnim sale mila PA a i lekarka..A na odd sestinedeli jsem nenarazila na nikoho kdo by byl neprijemnej..Jak detske tak zenske sestry byly velice mile a ochotne…

jeeeee to jsem ráda protože jsem strašnej stresmen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková