Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, hledám na pokec někoho kdo mám termín podobně jako já (13.12) a rozhodl se rodit ve Vítkovické porodnici…
@admenL jéé já rodila 6.12.2012 a můžu jen doporučit, jaou tam báječní a poradí. Ať vše dopadne dobře a hodně zdravíčka.
Díky, já vím že je to tam fajn, už jsem tam rodila v roce 2010
já spíše hledam holky, které jsou na tom podobně, že bychom třeba hodily pokec ![]()
@admenL píše:
Ahoj holky, hledám na pokec někoho kdo mám termín podobně jako já (13.12) a rozhodl se rodit ve Vítkovické porodnici…
Ahojky mám termín 21.12. a první jsem zvažovala mezi nemocnicí na Fifejdách, ale Vítkovice to asi vyhrály, jsem sice z Hlučína, ale do Opavy se mi fakt nechce a na Vítkovice samá chvála i prostředí pěkné, příští týden se chystám na prohlídku, kterou umožňují každou středu, tak uvidíme ![]()
@first1 píše:
Ahojky mám termín 21.12. a první jsem zvažovala mezi nemocnicí na Fifejdách, ale Vítkovice to asi vyhrály, jsem sice z Hlučína, ale do Opavy se mi fakt nechce a na Vítkovice samá chvála i prostředí pěkné, příští týden se chystám na prohlídku, kterou umožňují každou středu, tak uvidíme
Jak už jsem psala, mě se tam rodilo dobře. Já se zase rozhoduji mezi porubou a vítkovicema, ale už to tam znám, tak mám asi vybráno.
Tak ja mam termín 20. prosince a chystam se rodit ve Vítkovicích, tak snad bude vsechno v pohodě ![]()
Můžu říct, že mám přímo od pana doktora, kterého máme známého radu, z Ostravyských nemocnic se vyplatí nejvíce Fifejdy nebo Fakultka v Porubě, Vítkovická nemocnice nemá moc dobré poporodní oddělení pro děti, kdyby se něco dělo a bylo po porodu nebo při něm něco špatně, tak nemají dostatečné vybavení na všechno, jinak je porodnice pěkná, všechno, ale co se týče tohoto, tak nedostatečné…
Porodní asistentka - skvělá práce. U porodu jsme si pokecaly i zasmály
![]()
Paní dr (mlaďoučká) také skvělá - parádně mě zašila
, i když jsem byla potrhaná jako pes ![]()
Na šestinedělí krom jedné sestřičky
všichny sestřičky ochotně vyslechly, pomohly. Na novorozeneckém všichni skvělí - moc pomáhaly s kojením, krásně vše vysvětlily. Člověk se holt musí ozvat - nečekat až je problém. Mají toho moc, ale musím uznat, že je to náročná a obětavá práce a vždy přišly s úsměvem.
Veliké díky. Moc mi to pomohlo.
Jinak prostředí čisté, moderní, dobře tam vaří
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.