Screening u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1007
14.9.13 12:48

Screening u Apolináře

Ahoj
Za měsíc jdu na Screening k Apolináři. Chtěla bych se zeptat, zda-li v tomto roce jste na tomto vyšetření u Apolináře byla a popřípadě kolik jste platila?
Protože do telefonu mi o tom nic neřekli, pokud s tím nemá nikdo zkušenosti, tak si tam zavolám v pondělí. V některých starších diskusích jsem četla, že se tam prý neplatí, tak by me zajímalo, jak to je ted.
Děkuji hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
14.9.13 12:57

Byla jsem tam 2011, letos jsem ještě nebyla. Jestli jde o screening v prvním trimestru, tak ten se tam neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
14.9.13 13:00

@Antonie Bolavá Jo to jsem zapomněla dopsat anov 1.trimestru. Tak pokud to tak bude i letos, tak super to by mi udelalo radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.9.13 13:47

Byla jsem 2010, a platilo se za vytisknuty snimek, pokud ho clovek chtel. Taky nebyl problem vzit s sebou doprovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
14.9.13 13:53

@georgiana No tak snad se to nezmenilo, ale radši si tam zavolam, abych tam pak nepřišla bez penez a nevypadala, jako blbec. Přeci jen nechodím po doktorech s tisícovkama v penežence. Děkuju, zatím mám z toho radost, tak uvidíme ono je vše rok od roku horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.9.13 14:02

@Mellinka meni se to porad, ale pokud te tam posila lekar, tak mam za to, ze bys to mela mit kryte pojistovnou. Moje doktorka treba posilala automaticky skoro kazdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
14.9.13 14:08

@georgiana jojo já doporučení mám, ptala se mě, kde chci rodit, tak jsem rikala, že nejsem plně rozhodnutá, ale nejspíše Apolinář a ona, že to chtěla vedet kvuli tomu kam mě má poslat na ten screening. :nevim:
No uvidím je to bud a nebo nic hrozného se nestane :) Zavolala bych tam už dnes, ale řikam si, že tam na mě určite v sobotu s tupím dotazem, který by vydržel do toho pondelka na milion%, rozhodne čekají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.9.13 15:11
@Mellinka píše:
Ahoj
Za měsíc jdu na Screening k Apolináři. Chtěla bych se zeptat, zda-li v tomto roce jste na tomto vyšetření u Apolináře byla a popřípadě kolik jste platila?
Protože do telefonu mi o tom nic neřekli, pokud s tím nemá nikdo zkušenosti, tak si tam zavolám v pondělí. V některých starších diskusích jsem četla, že se tam prý neplatí, tak by me zajímalo, jak to je ted.
Děkuji hezký den :kytka:

byla jsem tam loni a nic jsem neplatila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.10.13 15:39

Byla jsem minulý týden a taky jsem nic neplatila :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.11.13 20:01

…já taky nic neplatila, ani když jsem byla na amniocentéze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.9.17 15:21

Dobrý den, zajímalo by mě, zda potřebuji na screening u Apolináře doporučení od mého gynekologa nebo se mohu objednat i bez něj, když se nejedná o vyšetření hrazené pojišťovnou? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.9.17 14:51

@Vanille musíš mít žádanku, jinak se platí asi 800 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.10.17 10:00

@Vanille Telefonicky se objednat, žádanku donést až na plánovaný termín screeningu, gynekolog ti jí vystaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková