Prvorodička prosinec 2013 Krnovská porodnice

4697
9.9.13 11:09

Prvorodička Prosinec 2013 Krnovská porodnice

Ahoj holky, najde se mezi vámi některá, co je ve stejné životní situaci - první dítě, prosinec 2013, porodnice Krnov, žije na bruntálsku a ráda by to s semnou sdílela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
4.11.13 17:51

@Sonreir Ahoj!
Rodit bych měla 18.prosince. Už se nám to blíží co :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.11.13 18:10

8o no já nestačím věřit vlastním očím! 8o Po takové době se mi někdo ozval!
@NikOlinek :mavam: ahoj!! No já mám termín 13.12. jojo už se nám to blíží! Jak se těšíš? :) Si přímo z Krnova, nebo tam máš pouze v plánu rodit? Byla jsi se tam podívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
4.11.13 18:23

@Sonreir Já to našla úplně náhodou, když jsem se teď dívala na krnovskou porodnici.
Těším se šíleně na malého. Poslední dobou mi ale není moc dobře, dneska teda vůbec ne…Ještě mám před sebou měsíc a půl, tak si říkám, jestli to bude ještě horší…tak mě asi trefí.
Jinak v Krnově už nejsem 2 roky, teď bydlíme s přítelem v Třeměšné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.11.13 18:38

@NikOlinek no alespoň něco, já myslela, že už to zůstane bez příspěvku :)), že jsem jediná kdo tu je a bude tam rodit.. na druhou stranu aspoń bych se nemusela bát o volnou postel :lol:
No mě to říkej, dneska byl hrozný den! Dopoledne mi bylo hrozně, zachránila mě vana, po té se mi udělalo mnohem lépe…Jinak už týden mě šíleně trnou prsty na rukou :( a do porodu daleko… Teda doufám, že daleko!
Takže taky bydlíš v takém zapadákově.. já bydlím v podobně velké vesnici, jen úplně jiným směrem… mezi opavou a bruntálem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
6.11.13 11:24

@Sonreir Já si vanu nenapustila co jsem těhotná. Včera jsem to měla v plánu a zrovna přišla návštěva :?
Mě taky ty prsty trnou, je to prý otékáním a kdo ví čím ještě. Každý týden si čtu, co se s malým děje a bylo to tam napsané. Celkově mě bolí ruce, když se snažím zvednout z postele atd…
Tak to je škoda, že jsi tak daleko. Já nechtěla děti vychovávat ve městě a o domku jsem snila asi od 15 a jen to sílilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Oli
18.11.13 13:01

porod v krnově

Ahojte, já mám termín konec prosince (podle ultrazvuku, takže beru s rezrevou). bydlím u frýdku-místku, ale uvažuju o porodu v krnově. Zrovna dnes tam chceme jet na prohlídku.

• Citovat
  • Upravit
4697
18.11.13 15:51
@@Oli píše:
Ahojte, já mám termín konec prosince (podle ultrazvuku, takže beru s rezrevou). bydlím u frýdku-místku, ale uvažuju o porodu v krnově. Zrovna dnes tam chceme jet na prohlídku.

můžu jen doporučit, sice sem tam ještě nerodila, ale teď sem tam byla týden hospitalizovaná, dnes mě pustili. Moc příjemná porodnice a parádní personál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.11.13 19:03

Ahojte holky no muzu se pridat jsem z Bruntalu ale t. porodu mam az na posledni unor. Vubec ale nevim jak to v te porodnici funguje vypada a chodi na strankach nic moc neni…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.11.13 08:54

@alexandra19 na strankach najdes ze delaji kurzy „skola rodicu“. Byla sem na nich a parada, doporucuji. Taky dojizdim od bruntalu. Nebo si tam muzes jit jen na prohlidku porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.11.13 20:15

@Sonreir chci se zeptat na tu prohlidku porodnice to jsou nejake terminy nebo zalezi na domluve chtela bych se podivat a na netu to nemaji napsane diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
26.11.13 09:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková