Podolí prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
17.9.13 21:53

@Máma21 Byla jsem na standardnim pokoji na P1 oddělení. Doporučuji si vzit pro mimčo: aspon 2× přebalovací podložku (hodi se pri vizitách - bo je na pokoji jen jeden přebalovák, tak si můžeš mimčo svliknout na posteli a pak si ho sestra vezme), doporučuji vlastní oblečení (mají erár, někomu vyhovuje já s tím hrozně zápasila a po vynadání od sestry jsem si nechala dovést vlastní), a pak klasika co maji v seznamu na webu.

Personál - no, je to hodně o lidech, já moc spokojená nebyla, možná to bylo i hormonama a únavou. Důležité nenechat se zdeptat, ptát se, byly i hodné sestřičky, které ale svou dobrotou vůbec nepomohly např. s kojením. Nemohla jsem se rozkojit, a místo toho, aby mi pomohly s polohama a přikládáním vzaly si malého na sesternu a dokrmily ho. :nevim:

pro sebe na 6tinedělí : mě hrozně pomohl čerstvý kojící čaj lehce slazený co mi každý den vozil muž, ten nemocniční nic moc, sedací kruh, nějakou tu čoko-tyčinku, dubová kůra na šití.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
17.9.13 22:07

@Drakelous dekuju moooc!! A s tim dochazenim na wc/sprchu mimo pokoj si problem nemela? Nebylo plno? Kdyz nejsou na pokojich? A na predporid. kurzy jsi chodila?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 22:17

Na předporodní kurzy jsme chodili, ale to co nam povídala příjemná paní nebylo to co v reálu následovalo tak z 50 %. WC a sprchy byli vzdy volne, jen to chce opravdu botky do sprchy.

s dochazenim problem nebyl, kdyz potkasna pokoji dobrou maminu, prcka ti pohlida, kdyz ne, vzneš ho/ji sestřičkam a daš si v klidu sprchu/wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 10:12

@jaajunkaa ahoj, čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.9.13 10:17

@koščička jj čekám první..A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 11:12

@jaajunkaa taky tak:) těším se a zároveň jsem z toho nervózní…určitě to znáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.9.13 11:19

@koščička jj to mi povídej, od začátku jsem na riziku, tak tuple

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
18.9.13 12:22

@Drakelous dekuju:-) a kolik tak tech veci jsi potrebovala pro prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.9.13 12:38

@Máma21 jako oblečení? nechala jsem si dovest celorozepínací pyžamka - overalky, jsou nejjednodušší na oblíkání (teda pro mě), 1ks na den a vlastní tetra plíny (pokud dáš z ruky už se s ní nemusíš shledat stejně to platí i pro oblečení), protože vyfasuješ jen jednu. Jo a upozornění pro prvorodičky, nenaučí vás jak odkrkávat mrňousky… takže doporuču nastudovat doma a nebát se zeptat a nechat ukázat. :pankac:

Když mě přijímali na porodní sál, partnera vyhodili na chodbu a mě (při kontrakcích) dali podepsat nějaké papíry, nevím co to bylo v tu chvíli jsem moc nevnímala. Pozor na to, ted mě obesílali z podolí, že se mám dostavit na vyšetření, které jsem podepsala (něco s pánevním dnem). :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 16:25

@jaajunkaa jej, tak to chápu…ale tak zeď už seš dost daleko, takže můžeš být ve větším klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 16:27

@Drakelous tak ty jsou taky dobrý, člověk tam má chlapa aby pomohl a oni ho vyhoděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
18.9.13 16:30

@Drakelous jo myslim pro prcka obleceni, tak dekuju :palec: no, na ty kurzy nevim zda budu chodit jeste si to rozmyslim, no ja to vyplnim dopredu ty papiry, at to nedopadne jak u tebe:-) jde to dopredu vse vyplnit..no, doufam ze budu spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.9.13 16:37

@Máma21 ja pravě měla vše dopředu vyplněno, ale na příjmu ti dají další papíry :(
kurzy špatné nejsou, ale když jsem se ptala na info k porodu (detaily radeji nepíšu ať nestraším) tak nám řekla pravý opak než se pak dělo.

Jinak samotný porod byl z hlediska vybavenosti, personálu a péče na 90 % :palec:

porodní pokoje jsou krásný se sprchou a wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.13 15:04

@Drakelous @Máma21 no já si zrovna včera na ty kurty volala, určitě tam půjdu…minimálně si to tam alespoň trochu okouknu :pankac: dneska jdeme na 3D, tak se moc těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.9.13 15:15
@koščička píše:
@Drakelous @Máma21 no já si zrovna včera na ty kurty volala, určitě tam půjdu…minimálně si to tam alespoň trochu okouknu :pankac: dneska jdeme na 3D, tak se moc těšíme

určitě to není uplně špatné, a hlavně si prohlídneš porodní sál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková