Číslo 44... Co znamená?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Měla jsem období, kdy jsem mnohokrát denně, téměř pravidelně, zachytila na hodinách shodu hodin a minut (např. 14:14). Trvalo to několik týdnů. Už mi z toho hrabalo. Pak to zas přešlo. Ze dne na den.
- Citovat
- Upravit
@sirikit píše:
Google Univerzita![]()
http://andelskaposta.cz/…206-222-525/
Máš si napsat Ježíškovi.![]()
Právě tohle jsem našla taky. Spíš mě tak zajímalo jak to správně definovat, nebo co jako vlastně teda
Ale máš pravdu, s tím Ježíškem potažmo anděli, to není marný, napsat
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris píše:
Měla jsem období, kdy jsem mnohokrát denně, téměř pravidelně, zachytila na hodinách shodu hodin a minut (např. 14:14). Trvalo to několik týdnů. Už mi z toho hrabalo. Pak to zas přešlo. Ze dne na den.
Jak říkáš, už mi to trochu začíná lézt na nervy… Takový to: Tvl, už zase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickylinka píše:
Jak říkáš, už mi to trochu začíná lézt na nervy… Takový to: Tvl, už zase![]()
No. A ono se mi to začalo dít po úmrtí v rodině. Fakt mi z toho lezl mráz po zádech.
- Citovat
- Upravit
@rokris píše:
No. A ono se mi to začalo dít po úmrtí v rodině. Fakt mi z toho lezl mráz po zádech.
jo, děje se spousta divnejch věcí. Byli jste někdy v noci v nemocnici, a šli po chodbě? Stačí si jen představit, kolik tam asi umřelo lidí a co byli zač..
Byl jsem v nemocnici a byl tam chlap co šel další den na operaci. Viděl jsem ho jak sedí u stolu a něco píše. Šel kolem primář a zeptal se co to je. On řekl že je to závěť. Primář ho hrozně seřval a prakticky ho zahnal do postele. Ráno šel chlap na operaci, místo hodiny ho operovali 4 hodiny, ze sálu ho přivezli v mdlobách, rovnou na jipku. Tam umřel, když si vytrhal všechny ty trubičky, rourečky a další. Umřel prý na plicní embolii, což je při rozsáhlé operaci častá příčina úmrtí. Když jsem byl znovu v nemocnicii vezli mě do krajského města do nemocnice. Se mnou byl na pokoji děda, a říkal mi tak šťastnou cestu, já na to (nevím co mě to napadlo) „vám taky dědo“. Když jsem za 4 hodiny přijel zpátky byl už mrtvý.
Příspěvek upraven 12.12.18 v 00:57
- Citovat
- Upravit
@Forest_Gump1 píše:
jo, děje se spousta divnejch věcí. Byli jste někdy v noci v nemocnici, a šli po chodbě ? Stačí si jen představit, kolik tam asi umřelo lidí a co byli zač..
No v noci na chodbě jich asi moc neumrelo ![]()
Na podobný fantazirovani doporucuju spis hřbitov tam mas fotku a nekdy i zaměstnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alkata píše:
No v noci na chodbě jich asi moc neumreloNa podobný fantazirovani doporucuju spis hřbitov tam mas fotku a nekdy i zaměstnání
poněkud jsem rozšířil to co jsem napsal před tebou.
- Citovat
- Upravit
Kdyby to bylo 42 tak bych věděla, co se ti Vesmír snaží sdělit. Takhle nezbyde než to zkoušet různými způsoby dekódovat. Neříkají ti něco třeba dvě dvojky a jedenáct?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se budím každé ráno v 6:50, nevíte, co by to mohlo znamenat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boeing737 píše:Že musíš do práce ?
Já se budím každé ráno v 6:50, nevíte, co by to mohlo znamenat?
- Citovat
- Upravit
@Boeing737 píše:
nekeke já taky
@Forest_Gump1 píše: Že musíš do práce ?
jojo bingo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boeing737 píše:
Přesně tohle jsem čekala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jar Jar píše:
Kdyby to bylo 42 tak bych věděla, co se ti Vesmír snaží sdělit. Takhle nezbyde než to zkoušet různými způsoby dekódovat. Neříkají ti něco třeba dvě dvojky a jedenáct?
To ani ne. To tak normálně. Zkoušela jsem se „soustředit“ na víc čísel, ale 44 už mě pronásleduje tak 2 měsíce. Ať jsou to hodiny, stav baterie, počítač,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
o číslice 44 mi připomíná dva blesky, to by mohlo znamenat, že tě čekají dvě neočekávané události, které tě zasáhnou
- Citovat
- Upravit