Cysta na vaječniku

3041
7.11.14 18:00

cista na vaječniku

Dobry den maminky chtěla sem se zeptat zda ma někdo zkušenost s cistou na vaječniku??měla bych par dotazu děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2044
7.11.14 18:02

Například?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.11.14 18:03

@dlouha chceme druhe mimčo a zjistila sem dneska na kontrole že mam cistu..a prej my sama praskne a ona zimi???je pak problem znova otěhotnt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.11.14 18:04

Cysta dělá různé problémy-neprav. cyklus, problém s těhotenstvím, bolesti v břiše a zádech,… co konkrétně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
7.11.14 18:04
@Olis007 píše:
@dlouha chceme druhe mimčo a zjistila sem dneska na kontrole že mam cistu..a prej my sama praskne a ona zimi???je pak problem znova otěhotnt?

Jo, sama zmizne a není problém otěhotnět, ale jak u koho, já byla těhotná s cystou normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.11.14 18:07
@Olis007 píše:

Otěhotněla jsem s jedním necelym vaječníkem a cystou na něm do roka a do týdne po vyslovení verdiktu lékařem, že to nepůjde tak snadno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.11.14 18:08

@ady01 @dlouha aha ano všechny ty přiznaky mam ale nikdy m to nenapadlo protože sem byla na kontrolu před 2 měsici a vše bylo OK takže my to nepřišlo až bolesti v břichu a nedošla MS. a test negativny tak sem musela k mudr…moje dalši otazka dostala sem včelišku do zadku aby my praskla…mužu s přitelem před tim mit sex nebo radši ne…??a po MS mužem hnedka zkoušet znova snahu o mimi nebo je radši se chranit a nějakou dobu počkat? sem mlada mamina a tohle sem nikdy neměla tak se radši ptam??moje mudr neměla čas všechno do detailu semnou dnes řešit jinak bych se poptala přimo ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.11.14 18:13

@Olis007 vůbec si toho nevšímej, někdo muže při prasknutí pociťovat větší bolest někdo jako já to ani nezaregistruje, prostě normálně žijte, mužeš se zaměřit na svůj životní styl, cysty s tím mohou souviset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.11.14 18:15

@ady01 ano to sem četla obezní lidi to ke mě moc nesedi…ale nepravidelna strava to opravdu mam..ale skusim určitě zapracovat :) to je dobře takže mam žit se všim normalně i stím sexem atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.11.14 18:18

@Olis007 jo, jo, když není tělo v rovnováze a připraveny tak neotěhotníš. Pozvala tě dr.na další uz po menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
7.11.14 18:19

Cysta je v podstatě běžná záležitost, která ale může i pozlobit…to je jak kdyby si nesouložila s puchýřem na patě :mrgreen: pokud nemáš bolestivý styk, normálně žij dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.11.14 18:20

@ady01 nene měla sem planovanou kontrolu v unoru tak akorat řikala at se ukažu v lednu ale po MS my neřikala že mam přijit..proto se ptam at vim…a před těma MS taky muže byt sex? nebo radši počkat až po MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.11.14 18:21

@dlouha děkuji ja vím že jsou to blby otazky ale pořadně nevim co a jak to je protože některe cisty jsou na operaci tak se radši ptam
co mě čeka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
7.11.14 18:27

@Olis007 Sex neřeš, řid se chutí a bolestí, každé z nás se občas cysta udělá, někdo o tom ani neví, vzala bych útokem nějaké bylinkářství pro klid duše, poradí ti čaje a na kontrole uvidíš. Já otěhotněla s cystou, měla ji celé těhotenství, pak jsem šla na odstranění, cysty vznikají když je nerovnováha v těle ať už hormonální nebo psychická, tak bych se přírodními preparáty soustředila na toto. Já cvičím jógu, pilates, začala jsem běhat, hlídám si jídlo, bylinkařím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.11.14 18:29

@ady01 ok moc děkuji za rady..ještě přesně nevim zda to tak je mudr si nebyla ulně jistall mam v utery volat ještě jedna varianta je mimoděložni těhu ale přiklaněla se k cistě..tak se už poptavam co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí