Jsem na dně - neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
7.11.14 10:47

Jsem na dne - neplodnost

Ahoj,

Potrebuju se vypovidat. Vysadila jsem anti, ms chodila nechodila. Ted uz 2 mesice nic a dnes mi dr rekla, ze vajecniky spi. Ze bych mela co nejdrive otehotnet jinak se to nemusi povest nikdy. Pry nasadime hormonalni stimulaci pak zkusime laparoskopii a ja tu ted sedim a bulim. Nevim co delat…mam strach, vztek…bojim se co dal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
413
7.11.14 10:50

Neboj, lekari dnes dokazou zazraky. Znam spousty paru, kteri to meli podobne a maji dnes deti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.11.14 10:52

Tak když ti řekla aby si co nejdříve otěhotněla tak asi nejsi neplodnost ne?
A to budes podstupovat umělé oplodnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
7.11.14 10:52

@MateaFitz nebul, našel se důvod ale asi bych spíš kontaktovala nějaké centrum, tam provedou vyšetření a navrhnou léčbu, přece jenom mají zkušeost :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
7.11.14 10:55

@MateaFitz A jak je to dlouho, cos tu HA vysadila? kolik ti je? a od kdy si ji brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
7.11.14 10:57

@MateaFitz Taky jsem takhle brečela a bála se, že nikdy neotěhotním - doktoři taky neví všechno.. Po vysazení antika tělo často stávkuje-dej mu čas.. Mě to trvalo 2 roky a teď funguju až moc :lol: Doporučuju bylinný likér Femigard - mrkni na netu. Mě srovnal hormony bezvadně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
7.11.14 10:58

@MateaFitz tak důležitou otázkou je kolik ti je let? A jak dlouho se snažíte? A že to řekla dr. jen na základě UTZ to je taky zarážející :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
7.11.14 10:58

Moje kamarádka se pět let snažila o dítě, měla problémy se špatnou funkcí vaječníku, její přítel měl pomalé spermie? a teď je v 5. měsíci. Nemusím popisovat co udělalo s její psychikou 2 nevydařené pokusy UO. A dopadlo to dobře. Doporučuji klniku UNICA. Tam ti pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
7.11.14 10:59

@MateaFitz Nebreč, nevztekej se. Tím si nepomůžeš. Raději bych se objednala do centra asistované reprodukce, kde to řeší komplexně. Tvoje doktorka Ti může nasadit zbytečně hormony a rozházet tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.11.14 11:02
@loppy píše:
Moje kamarádka se pět let snažila o dítě, měla problémy se špatnou funkcí vaječníku, její přítel měl pomalé spermie? a teď je v 5. měsíci. Nemusím popisovat co udělalo s její psychikou 2 nevydařené pokusy UO. A dopadlo to dobře. Doporučuji klniku UNICA. Tam ti pomůžou.

Pod to se podepisuji, na UNICE jsou úžasní..My se snažili dva roky a nic, podstoupila jsem na UNICE umělé oplodnění, dnes jsem 8 DPO a na testu je krásná druhá čárka.. tak věřím, že to dopadne dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
7.11.14 11:06

@Lasislava1
Gratuluji :potlesk: Je fakt, že oběma mým kamarádkám vyšlo těhotenství až na této klinice. Teď čeká na tento zázrak moje 40letá sestra. Tak doufáme, že se zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
7.11.14 11:07

@MateaFitz ahoj.vůbec nezoufej. mě začala blbnout menses když jsem ještě brala antikoncepci.tak jsem jí vysadila, dva měsíce jí třeba neměla, pak zas jo.2roky jsme se snažili a furt nic, pak když kolem začali kamarádky chodit s pupíkama, tak jsem to začala řešit, dala se objednat do special.centra.tam mi udělali všechny vyšetření. mám víc testoteronu a tak mi blbne menses. práškama mi vše srovnali. i když jsem v březnu potratila, dnes začínám 12tt :-) vyšli mi dvě inseminace ze tří. takže nezoufej, promluv si s gynekologem a zkus nějaký car a uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
7.11.14 11:08

@loppy Děkuji.. Jsou tam perfektní, milí, vstříční, vše vysvětlí, manžel může u všeho být ( kromě odběru vajíček samozřejmě), takže já je vřele doporučuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.11.14 11:19

Je mi 28, uz za chvili 29, brala jsem anti 8 let, pred ni cyklus jak hodinky. Ted po 9 mesicich se to zaseklo a uz 2 mesice nic :(
Nejhorsi je, ze s pritelem je to vselijaky a nemuzu na nej vlitnout a rict, ze chci dite…nejsme spolu ani tak dlouho…ja mam fakt strach :(

Ten femigard je dobrej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.11.14 11:22

Nesnasime se vubec. Jen mi bylo receno, ze vajecniky spi a bud mi znovu nasadi anti, nebo zacne stimulovat, abych pocala…na dotaz jestli muzu otehotnet i bez stimulace mi rekla, ze by to byl zazrak :( ale ze jestli na to mam nervy muzu cekat a treba se to probudi :( ale ze je to 50:50…ja ted nevim co…dite chci…bojim se, ze ho mit nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí