Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MateaFitz Počkej, chápu to správně, že to je 9 měsíců co si vysadila a MS chodila a jen teď jednou už je to 2 měsíce?
@MateaFitz Ještě jednou přispěji já měla jedno ZT přirozeně poté jsem byla na odběrech na imunologii kde mě bylo sděleno, že další přirozené otěhotení je vyloučeno vysoce zvýšené protilátky proti spermiím dostala jsem papír kde se rešilo ET a prednison a týden na to jsem našla //.
Poté jsem byla s problémem hospitaizovaná a všichni lékaři si mysleli že jsem po umělém a vidí to jako zázrak.
Pokud tě netahá hned do CARU tak buď v klidu třeba se povede
@MateaFitz Mám to odzkoušeno na sobě i svých kamarádkách. Po dobrání lahvičky - těhu
A jestli nechcete mít mimčo tak hned, tak tě to aspoň srovná a nastartuje-před tím jsem si chodila pro vyvolávačky a měla/neměla MS co 3 měsíce. Po Femigardu se mi vše upravilo a MS mi chodila pravidelně co 36 dní.. teď teda nepřišla a to jsme vůbec neplánovali-naopak ![]()
@j.a.n.i1 ano, je to 9 mesicu, chodilo to 31, 32, 49 spineni, 39, 52 spineni, 40 a ted od 25.8. vubec nic. @ferda30 zkusim to! Za pokus nic nedam!!!
@MateaFitz Tak to bych ještě žádnou stimulaci neřešila, ale zkusila jak tu holky radily nějaké přírodní prostředky, a pak jestli dochází k ovulaci (myslím po těch přípravcích, teď to s ní bude asi divoké)… sledovala ti ji doktorka nebo to že spí usoudila od boku? Jo a ještě bych si nechala udělat hormonální profil.
Delala mi ultrazvuk, sliznice nizka, folikuly prej male, hormonalni profil mi nabrala. Myslis, ze se to fakt muze probudit?
@MateaFitz drzim pesti-at to vyjde!! Hlavne myslet pozitivne, to dela hodne!
@ferda30 ja jsem fakt na dne
vubec nevim jak to probrat s pritelem…
@MateaFitz Jsem malinko zmatená, jeden UTZ nic neukáže, každá máme čas od času anovulační cyklus (i když je fakt, že podle toho jak ti to lítá, tak jich tam asi bude víc než jeden) a co vím, tak na hormonální profil se objednává těsně po MS a pak nevím za jak dlouho po ní, ale myslím, že se nedá nabrat kdykoliv. A jinak ano, může se to srovnat, resp. ona ta stimulace stejně nic nesrovná, maximálně tak pomůže ovulaci v daném cyklu a k čemu to je, když stejně nejsi přesvědnčená, že teď chceš dítě.
@j.a.n.i1 jenze ja ms nemela uz 2 mesice a nevim kdy bude…ja chci dite…ale myslim, ze pritel ne
@MateaFitz píše:
Ahoj,Potrebuju se vypovidat. Vysadila jsem anti, ms chodila nechodila. Ted uz 2 mesice nic a dnes mi dr rekla, ze vajecniky spi. Ze bych mela co nejdrive otehotnet jinak se to nemusi povest nikdy. Pry nasadime hormonalni stimulaci pak zkusime laparoskopii a ja tu ted sedim a bulim. Nevim co delat…mam strach, vztek…bojim se co dal
klid. 2 měsíce nic nejsou.. to se zvládne ![]()
@martina.se i kdyz uz je to 9 mesicu po vysazeni ha?
Ja nechci nic natruc. Jsem zatlacena ke zdi, kdyz mi doktorka rekne, ze dite nemam oddalovat a ze ted by to byl zazrak ![]()
@MateaFitz píše:
@martina.se i kdyz uz je to 9 mesicu po vysazeni ha?
Ja nechci nic natruc. Jsem zatlacena ke zdi, kdyz mi doktorka rekne, ze dite nemam oddalovat a ze ted by to byl zazrak
jo, protože po vysazení HA je tělo rozházené a trvá, než se dostane do normálu.. neboj se toho
a dr nevěř. Můj dr mi řekl, že už nikdy dítě mít nebudu.. a to nikdy má 2,5 měsíce a zrovna chrápe..
@MateaFitz Já jsem na tom byla podobně. Bylo mi 26 a vysadila jsem HA po asi 7 letech a ms nikde. Taky jsem to neměla třeba tři měsíce. Teď máme holčičku. Nepanikař! Zkus ten Femigard, musíš se pročistit. Já jsem 20 měsíců po porodu a zase to mám nepravidelné!
@martina.se @Petrushca devcatka dekuju! Ja jsem na dne, v praci a ubulena, mam depku. Moc mi pomahate!!! Hned odpoledne zajdu pro femigard! Pred ha jsem byla naprosto v poradku. Snad se i ja miminka dockam!