Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím holky. Mám doma stříbrné náušnic Swarowski, visací kuličky s kamínkama. Už jsou docela zašlé, vůbec se nebliští. Nevíte čím bych je mohla vyčistit? I mezi kamínkama? Díky ![]()
Ahoj já to dělám tak že je zabalím do alobalu a dám do kastrůlku vodu a trošku prac. prášku a nechám povařit a pak vyndám a vyleštím
Dat do skleničky, polit citronkú, zalit vařící vodú, nechat trochu vychladnút a potom ojet starým kartáčkem na zuby
Dám vařit s kouskem alobalu do kastrůlku, případně přidám ještě citron. ALobal je pak úplně černý ![]()
Já kupuju v drogérce čistič na stříbro a jsem s ním spokojená, ale ty naušnice Swarovski mám taky a zrovna 2× mi to nešlo tak jsem je dala do zlatnictví a platila 30,– a jsou jako nové
..Ale pasta na zuby je taky dobrá..
Hmmm, a není tam omezení, že na ty kamínky nesmí přijít voda?
já mám náušnice taky s kamínky Swarovski (jen ne jejich originál) a byla jsem řpi koupi výslovně upozorněna, že mám dávat pozor na vodu. asi bych si to zanesla radši do zlatnictví…
@nozu píše:
Hmmm, a není tam omezení, že na ty kamínky nesmí přijít voda?já mám náušnice taky s kamínky Swarovski (jen ne jejich originál) a byla jsem řpi koupi výslovně upozorněna, že mám dávat pozor na vodu. asi bych si to zanesla radši do zlatnictví…
Jé, malá se s krystalem Swarovski koupe v bazénu
Zatím vypadá pořád stejně ![]()