Čištění náušnic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
10.8.12 16:42

Čištění náušnic

Zdravím holky. Mám doma stříbrné náušnic Swarowski, visací kuličky s kamínkama. Už jsou docela zašlé, vůbec se nebliští. Nevíte čím bych je mohla vyčistit? I mezi kamínkama? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
10.8.12 16:45

Ahoj já to dělám tak že je zabalím do alobalu a dám do kastrůlku vodu a trošku prac. prášku a nechám povařit a pak vyndám a vyleštím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.8.12 16:50

Dat do skleničky, polit citronkú, zalit vařící vodú, nechat trochu vychladnút a potom ojet starým kartáčkem na zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.12 16:54

Zubní pasta :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
10.8.12 17:24

Taky používám pastu a kartáček :palec:

• Citovat
  • Upravit
2184
10.8.12 17:27

Se sodou nebo zubni pastou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.8.12 17:32

Dám vařit s kouskem alobalu do kastrůlku, případně přidám ještě citron. ALobal je pak úplně černý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.8.12 17:55

Já kupuju v drogérce čistič na stříbro a jsem s ním spokojená, ale ty naušnice Swarovski mám taky a zrovna 2× mi to nešlo tak jsem je dala do zlatnictví a platila 30,– a jsou jako nové ;) ..Ale pasta na zuby je taky dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
10.8.12 19:11

Hmmm, a není tam omezení, že na ty kamínky nesmí přijít voda? :think: já mám náušnice taky s kamínky Swarovski (jen ne jejich originál) a byla jsem řpi koupi výslovně upozorněna, že mám dávat pozor na vodu. asi bych si to zanesla radši do zlatnictví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.8.12 20:47
@nozu píše:
Hmmm, a není tam omezení, že na ty kamínky nesmí přijít voda? :think: já mám náušnice taky s kamínky Swarovski (jen ne jejich originál) a byla jsem řpi koupi výslovně upozorněna, že mám dávat pozor na vodu. asi bych si to zanesla radši do zlatnictví…

Jé, malá se s krystalem Swarovski koupe v bazénu :? Zatím vypadá pořád stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yo
187
14.8.12 22:53

Jj zubní pasta fluora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...