Čistič na koberce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
10.6.24 08:05

Čistič na koberce

Ahoj
Prosím Vás nemůžete mi poradit. Mame doma koberec co má dlouhý chlup a máme ho cca rok. Jsou na něm fleky. Celkově mě přijde nečistý. Máme děti a psa.
Máte nějaký čistič na koberce/tepovač?
Nechci ten nejlevnější, ale zase za něj nechci dát výplatu.
Poradíte někdo? Díky Coufalice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21470
10.6.24 08:18

Když jsem si půjčovala profi stroj Karcher, tak přímo upozorňovali, že se nesmí používat na koberce s vysokým vlasem. To jsem tě asi moc nepotěšila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
10.6.24 08:26
@nozu píše: Více

Tak mě by třeba taky zajímalo čím vyčistit koberec, holky ho ušpinili ale kvůli malé ploše se mi třeba nevyplatí půjčit si profi přístroj, i když jsem o tom uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.6.24 08:34

@mamule42
Tim zě to budu čistit asik tak 3× do roka tak si chci taky poridit svuj.
Nechci si pujcovat. Ale jak pisu nechci za to dat celou vyplatu. Přemýšlela jsem o nějakém takovem ( https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?… )
na zkousku. A podle toho bych se asik rozhodla jestli kupovat střední cestu a nebo drahší. Sousedka ma tenhle a řikala ze uplne v pohode vyčistí, ale ona ma malý chlup. Ja mam cca 1cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
10.6.24 09:46

Hele v tvém případě, když máte děti a psa, tak by to chtělo čistit častěji.
Doporučuji parni cistic a pořídit si k tomu nastavec na koberec, pak 2× ročně to vzít ručně rejzakem (doporučuji smichat Vanish a Akypo). Pak tepovacem jenom vytáhnout vodu. Takhle bude opravdu čistý.
Značku Pro Compact, neznám, takže tohle neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3393
10.6.24 10:00

@Coufalice Značku neznám, my jsme koupili z Lidlu Parkside na mokré vysávání a jsem spokojená. Čistíme sedačky, koberce, naposledy fakt špinavé sedačky v autě a vše krásně čisté. Vysoký chlup nemáme, zvířata kromě tří dětí také ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.6.24 10:08

Přemyšlim že nejlevnější a nejfunkčnejši varianta bude pořidit lino.
Koberec máme jen v dětském pokoji a obyvaķu, jelikož pod těmihle místnostmi je sklep.
Ale asik dame víc miralonu a dame asi lino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí