Nej elektronická cigareta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nikotin můžeš do sebe dostavat různými způsoby - konvencni cigareta, zahříváný tabák (tady byl prvnim prodejcem iqos a stále je jednička na trhu - do nahrivace strkas tabakove naplne, ktere nehori, jen se zahrivaji), vaping, zvykat ho nebo si strkat pouches do úst.
Bavime- li se o vapingu, nabídka je neuvěřitelně pestrá. Nikotin je obsazen v e-liquidu, ktery inhalujes s parou. Můžeš si pořídit jednorázovku, e- cigaretu s uzavřeným podem nebo kde si e-liquid doplnujes sama. Existují na to specializované obchody. Nebo sebehni do nejbližší trafiky a požádej o jednorazovku, která se prodává nejvíc. E- cigarety jsou u nás na trhu už doost dlouho se širokou nabídkou, jak pro nadšence, co si doma míchají e-liquid, až po děti, co kupují beznikotinove varianty jednorazovek.
Takže tvoje otázka je dost všeobecná, není jasné, na jaký typ užívání nikotinu se ptáš. A samozřejmě, vykasli se na to, nikotinova závislost je stejná jako heroinova a to, že ti výrobci tvrdí, jak jsou vsechny alternativní metody užívání nikotinu neškodné, dokládají jen svými studiemi.
- Citovat
- Upravit
Mě nejvíc chutnal sixbar. Příchuť meloun nebo jablko. Teď jsem přešla na doplňovací, bez nikotinu. A nějak to není ono, nenašla jsem zatím ideální příchuť. Přijdou mi takové jalové, oproti jednorazovkam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen to je tím že tam není nikotin. Já mám nejraději aloe a hroznové víno od waka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejule08 píše: Více
Pocity jsou občas zmatečný. Sám to znám.
Doslova jsi se ptala, jaká je podle nás nejlepší cigareta.
Podle mě žádná cigareta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yakuba někdy by bylo asi lepší se zdržet odpovědi! A vaše odpověď nebyla opravdu ani vtipná ani nápomocná, ale naprosto zbytečná!
- Citovat
- Upravit
Určitě bych zvolila https://www.vaporism.cz/…starter-kit/ na přechod k elektronickým cigaretám je to absolutní pecka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím holky/kluci,
prosím o radu či doporučení na dle vás nejlepší elektronickou cigaretu.
Vím, že dřív to byl samý IQOS, ale co teď? Už byl něčím překonán?
Díky, V.