Čistič odpadů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.3.23 10:43

Čistič odpadů

Mám hloupí dotaz ale nevím co dělat když jsem spláchla záchod tak voda neodtékala zůstala hladina vody nahoře tak jsem tam nasypala práškový čištič odpadů(né tekutý) zalila horkou vodou z konvice a co se stalo ten prášék stvrdl jak beton na dně a vůbec nevim jak to dostat dolu nevíte někdo co s tím? Asi jsem to neměla dělat což

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
6.3.23 11:32

Ty čističe nejsou určené do zachoda ne? To je třeba do dřezu, že nalejes do zachodu horkou vodu nemá moc efekt, když už tam je studena :nevim: asi bych se to snažila něčím vystourat silou a když ti příště neodteka záchod, tak od toho je zvon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
6.3.23 11:59

Zvonem odzvonit vodu, co to půjde a zalít horkým octem. Nejlépe na noc a nechat působit. Ráno vzít štětkou a spláchnout.

• Citovat
  • Upravit
6.3.23 13:39

Problém vyřešen stačily 4 kýble horký vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
6.3.23 22:00
@Pája123456789 píše:
Mám hloupí dotaz ale nevím co dělat když jsem spláchla záchod tak voda neodtékala zůstala hladina vody nahoře tak jsem tam nasypala práškový čištič odpadů(né tekutý) zalila horkou vodou z konvice a co se stalo ten prášék stvrdl jak beton na dně a vůbec nevim jak to dostat dolu nevíte někdo co s tím? Asi jsem to neměla dělat což

Pro příště se na nějakou chemii vybodni.
Nech vodu opadnout takřka vždy pomalu odtéka a pak vodu do kýble a hrň to tam.
Pokud najde třeba instalatér trubky plné tvrdého krtka tak tě bude milovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný