Up dostanu příspěvek ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.23 15:18

Up dostanu příspěvek ?

Chci se zeptat jestli bych mohla zadat o příspěvek na nabydlení a na živobytí jsem rok po škole pracovala sem půl roku na hpp po té na DPP 3 měsíce mám nárok na nějaký příspěvek v bytě sem sama?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33173
3.3.23 15:43
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jestli bych mohla zadat o příspěvek na nabydlení a na živobytí jsem rok po škole pracovala sem půl roku na hpp po té na DPP 3 měsíce mám nárok na nějaký příspěvek v bytě sem sama?

Tak záleží na tom, jaký máš příjem a jaké výdaje. Je spousta kalkulaček na netu, tak si to tam zadej, a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
3.3.23 15:47

Příspěvek na bydlení si hod do kalkulačky. Na podporu nárok nemas, možná tak na hmotnou nouzi. Záleží jestli máš nějaký příjem.
Ale neříkej mi, že mladá holka po škole bez závazků nemůže najít jakoukoliv práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
3.3.23 16:04
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jestli bych mohla zadat o příspěvek na nabydlení a na živobytí jsem rok po škole pracovala sem půl roku na hpp po té na DPP 3 měsíce mám nárok na nějaký příspěvek v bytě sem sama? [/citac
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jestli bych mohla zadat o příspěvek na nabydlení a na živobytí jsem rok po škole pracovala sem půl roku na hpp po té na DPP 3 měsíce mám nárok na nějaký příspěvek v bytě sem sama?

Také záleží zda s někým bydlíš či ne…jaký máš příjem, kde bydlíš atd. to přeci nejde takhle říct, když jsi nenapsala téměř žádné informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55916
3.3.23 16:47

Prosím Tě a proč nepracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
3.3.23 16:48
@jkra píše:
Prosím Tě a proč nepracuješ?

To by mě taky zajímalo :nevim: Ono stejně mít nějaké příspěvky hned neznamená, že se s tím dá vyžít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.23 16:54

Já doufám, že Jurečka už brzo skočí na ty sociální dávky, jak slibuje. Fakt nechápu, proč bysme měli živit někoho, kdo ve dvaceti (nebo kolik zakladatelce je), musí bydlet sám, ale není schopnej chodit do práce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
3.3.23 17:09
@PetraJ píše:
Já doufám, že Jurečka už brzo skočí na ty sociální dávky, jak slibuje. Fakt nechápu, proč bysme měli živit někoho, kdo ve dvaceti (nebo kolik zakladatelce je), musí bydlet sám, ale není schopnej chodit do práce. :cert:

Amen :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
3.3.23 17:18
@PetraJ píše:
Já doufám, že Jurečka už brzo skočí na ty sociální dávky, jak slibuje. Fakt nechápu, proč bysme měli živit někoho, kdo ve dvaceti (nebo kolik zakladatelce je), musí bydlet sám, ale není schopnej chodit do práce. :cert:

Jurečku považuju za neschopného ministra na tomto postu. Má vystudovanou zemědělku a tohle na něj asi zbylo. Takhle důležité ministerstvo a vede to tenhle jedinec. Kéž by odstoupil, což tvrdil, když se zruší výchovné…už aby to bylo obojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.23 17:23
@šklíbakočka píše:
Jurečku považuju za neschopného ministra na tomto postu. Má vystudovanou zemědělku a tohle na něj asi zbylo. Takhle důležité ministerstvo a vede to tenhle jedinec. Kéž by odstoupil, což tvrdil, když se zruší výchovné…už aby to bylo obojí…

Já vím, že je neschopnej a rozumí svý práci asi jako já traktorům. :mrgreen: Pracuju v soc. službách, takže je to vlastně takovej můj nejvyšší nadřízenej a o naší práci ví prd. Ale je snad první, kdo začal mluvit o zpřísnění soc. dávek. Tak snad aspoň tohle se mu podaří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
3.3.23 17:33
@PetraJ píše:
Já vím, že je neschopnej a rozumí svý práci asi jako já traktorům. :mrgreen: Pracuju v soc. službách, takže je to vlastně takovej můj nejvyšší nadřízenej a o naší práci ví prd. Ale je snad první, kdo začal mluvit o zpřísnění soc. dávek. Tak snad aspoň tohle se mu podaří. :lol:
@PetraJ píše:
Já vím, že je neschopnej a rozumí svý práci asi jako já traktorům. :mrgreen: Pracuju v soc. službách, takže je to vlastně takovej můj nejvyšší nadřízenej a o naší práci ví prd. Ale je snad první, kdo začal mluvit o zpřísnění soc. dávek. Tak snad aspoň tohle se mu podaří. :lol:

Nesnažil se o to Drábek nějak? Tyhle dávky na bydlení, to je mor. Je mi 18, chci bydlet sama a státe se starej. Je to tu teď pořád. Fakt fuj…
ale komu bych pomohla, jsou mladí lidé odcházející z dětských domovů, to je opravdu malér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.3.23 19:52

Žádat můžes o všecko, aj o audienci u Madonny. Hoď to na papír, dones na ÚP a uvidíš. Ale osobně bych si radši našla pořádnou práci :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 20:22

Nebuďte zlí když se jen někdo zeptá neznamená že chce bejt na up ani že tam je jen si zjišťují info a boužel každý nemá tu možnost bydlet s rodiči

• Citovat
  • Upravit
16152
3.3.23 20:35
@Anonymní píše:
Nebuďte zlí když se jen někdo zeptá neznamená že chce bejt na up ani že tam je jen si zjišťují info a boužel každý nemá tu možnost bydlet s rodiči

Aha, to jako že ne každé dítě nechají rodiče doma, když se o sebe nezvládne postarat samo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
3.3.23 20:43
@Anonymní píše:

Nejsme zlí, ale uvědomte si, že každou korunu, kterou Vám stát dá, musí někdo jiný vydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný