Alimenty a přídavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
1.3.23 20:10

Alimenty a pridavky

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jak to je kdyz by jsme si chtěli zadat o přídavky na bydleni či na dítě, já jsem na rodičovské dovolené a přítel vydělává ale musí platit ještě 7000,– alimenty tak zda se to počítá do příjmů (výdaj)nebo ne děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64917
1.3.23 20:18
@Paja572 píše:
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jak to je kdyz by jsme si chtěli zadat o přídavky na bydleni či na dítě, já jsem na rodičovské dovolené a přítel vydělává ale musí platit ještě 7000,– alimenty tak zda se to počítá do příjmů (výdaj)nebo ne děkuji

ne, je to jen váš příjem, přece nebude stát platit alimenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35485
1.3.23 20:22

Ne. Na přídavky se počítá váš příjem, výdaje nikoho nezajímají. A s bydlením to nemá taky nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.3.23 20:25

To ani neříkám aby platili alimenty :roll: jen mě zajímalo jen jestli v tom výpočtu se to nějak odečte aby člověk vůbec dosáhl na přídavek na něco, protože tak tak to zvládame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64917
1.3.23 20:28
@Paja572 píše:
To ani neříkám aby platili alimenty :roll: jen mě zajímalo jen jestli v tom výpočtu se to nějak odečte aby člověk vůbec dosáhl na přídavek na něco, protože tak tak to zvládame

no tím, že ti to odečtou, ti třeba naskočí právě přídavek, který zaplatí všichni ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.3.23 20:28

@JancaS84 no můj příjem rodicak a přítele výplata i s těmi aliky, ne mě šlo o to že ty peníze jakoby nejsou těch 7000 tak jestli se to nějak řeši jinak či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35485
1.3.23 20:33
@Paja572 píše:
@JancaS84 no můj příjem rodicak a přítele výplata i s těmi aliky, ne mě šlo o to že ty peníze jakoby nejsou těch 7000 tak jestli se to nějak řeši jinak či ne

Ne, neřeší. U přídavků je zajímá jen příjem a u bydlení příjem a výdaje související s bydlením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
1.3.23 20:55
@Paja572 píše:
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jak to je kdyz by jsme si chtěli zadat o přídavky na bydleni či na dítě, já jsem na rodičovské dovolené a přítel vydělává ale musí platit ještě 7000,– alimenty tak zda se to počítá do příjmů (výdaj)nebo ne děkuji

Řeší se příjmy, u příspěvků na bydlení výdaje za bydlení. Zbytek výdajů opravdu nikoho nezajímá. Půjčky, alimenty,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
1.3.23 20:58
@Paja572 píše:

nic se neodečítá, to je váš problém, že platí alimenty, stejně jako kdyby platil dluhy, půjčky - to nikoho nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20836
1.3.23 21:16
@Paja572 píše:

Alimenty jsou jeho výdaje, stejně jako splátky půjček, nájem a další věci, tj. je to jeho věc a nikoho to nezajímá. Počítá se jeho celý jeho příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.3.23 21:18

@Paja572 ani u jednoho se nepočítají alimenty. l jako výdaj. Ty se počítají pouze jako příjem u příjemce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
1.3.23 22:02
@Paja572 píše:

Ne, neodečítají. To už by vám mohli rovnou odečíst i výdaje na vaše dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný