Úklid - kapka sava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
1.3.23 16:12

Úklid - kapka sava

Zdravím, jdu si hlavně pro uklidnění… Uklízela jsem koupelnu, na mokrý hadr jsem si stříkla trochu sava že utřu kohoutek a na ret mi cákla kapka z toho hadru se savem 8o pusu jsem si hned několikrát umyla, ale přesto mám pořád strach aby nepřišla nějaká reakce 8o ještě ke všemu se snažíme o miminko…
Nejsem troll, opravdu mě taková věc vyděsí (možná mám i obsedantně-kompulzivní poruchu)
Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7947
1.3.23 16:25

Nic se nestane. Savem se desinfikují i bazény. Koncentrované savo dráždí kůži a sliznice, ale pokud jsi to omyl tak je to v pohodě. Maximálně můžeš mít ten ret podrážděný. Ale pokud se doteď nic nestalo, tak už se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
1.3.23 16:29
@Petunka24 píše:
Zdravím, jdu si hlavně pro uklidnění… Uklízela jsem koupelnu, na mokrý hadr jsem si stříkla trochu sava že utřu kohoutek a na ret mi cákla kapka z toho hadru se savem 8o pusu jsem si hned několikrát umyla, ale přesto mám pořád strach aby nepřišla nějaká reakce 8o ještě ke všemu se snažíme o miminko…
Nejsem troll, opravdu mě taková věc vyděsí (možná mám i obsedantně-kompulzivní poruchu)
Děkuji za reakce

8o a jak to prosím souvisí se snažením o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.3.23 16:31

@stinga napadá mě ohrožení tou chemií… já vím, už mi z toho hrabe ale nemůžu si pomoct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
1.3.23 16:34

Savem se desinfikovala v minulosti i pitna voda. Nic se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
1.3.23 16:34
@Petunka24 píše:
@stinga napadá mě ohrožení tou chemií… já vím, už mi z toho hrabe ale nemůžu si pomoct :(

ohrožení čeho?
dovedeš si představit, jak budeš vyšilovat, pokud opravdu otěhotníš?
buď se hoď do klidu, a jestli to nedokážeš, tak nějakou psychoterapii přinejmenším by to chtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.3.23 16:44

@stinga jedno dítko už mám, už tenkrát to trochu začalo, pak byl klid a teď to zas začíná… na terapie už chodím, sice z jiného důvodu ale o tomhle chci také mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
1.3.23 16:49
@stinga píše:
8o a jak to prosím souvisí se snažením o miminko?

Miminko bude mít přesně na tom místě znaménko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41734
1.3.23 17:00
@Petunka24 píše:
@stinga napadá mě ohrožení tou chemií… já vím, už mi z toho hrabe ale nemůžu si pomoct :(

Ta chemie se rozkládá na sůl, oxid uhličitý a vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17864
1.3.23 17:05

Ja dneska zas vdechla prasek Fixinela, jak jsem roztrhla ten pytlik, blbec :roll: Zatim dycham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10826
1.3.23 17:10
@Eliška píše:
Ja dneska zas vdechla prasek Fixinela, jak jsem roztrhla ten pytlik, blbec :roll: Zatim dycham.

No právě, zatím… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
1.3.23 17:24
@Eliška píše:

tak se pomalu rozluč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13102
1.3.23 17:48
@Eliška píše:
:hug: :mavam:…tak brzo a tak mladá :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41734
1.3.23 17:49
@vokishka píše:
tak se pomalu rozluč…

Neblázni. Snad rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
1.3.23 17:50
@Eliška píše:

měli jsme tě rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný