Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jdu si hlavně pro uklidnění… Uklízela jsem koupelnu, na mokrý hadr jsem si stříkla trochu sava že utřu kohoutek a na ret mi cákla kapka z toho hadru se savem
pusu jsem si hned několikrát umyla, ale přesto mám pořád strach aby nepřišla nějaká reakce
ještě ke všemu se snažíme o miminko…
Nejsem troll, opravdu mě taková věc vyděsí (možná mám i obsedantně-kompulzivní poruchu)
Děkuji za reakce
Nic se nestane. Savem se desinfikují i bazény. Koncentrované savo dráždí kůži a sliznice, ale pokud jsi to omyl tak je to v pohodě. Maximálně můžeš mít ten ret podrážděný. Ale pokud se doteď nic nestalo, tak už se nic nestane.
@Petunka24 píše:
Zdravím, jdu si hlavně pro uklidnění… Uklízela jsem koupelnu, na mokrý hadr jsem si stříkla trochu sava že utřu kohoutek a na ret mi cákla kapka z toho hadru se savempusu jsem si hned několikrát umyla, ale přesto mám pořád strach aby nepřišla nějaká reakce
ještě ke všemu se snažíme o miminko…
Nejsem troll, opravdu mě taková věc vyděsí (možná mám i obsedantně-kompulzivní poruchu)
Děkuji za reakce
a jak to prosím souvisí se snažením o miminko?
@stinga napadá mě ohrožení tou chemií… já vím, už mi z toho hrabe ale nemůžu si pomoct ![]()
Savem se desinfikovala v minulosti i pitna voda. Nic se nestane
@Petunka24 píše:
@stinga napadá mě ohrožení tou chemií… já vím, už mi z toho hrabe ale nemůžu si pomoct
ohrožení čeho?
dovedeš si představit, jak budeš vyšilovat, pokud opravdu otěhotníš?
buď se hoď do klidu, a jestli to nedokážeš, tak nějakou psychoterapii přinejmenším by to chtělo
@stinga jedno dítko už mám, už tenkrát to trochu začalo, pak byl klid a teď to zas začíná… na terapie už chodím, sice z jiného důvodu ale o tomhle chci také mluvit
@stinga píše:
a jak to prosím souvisí se snažením o miminko?
Miminko bude mít přesně na tom místě znaménko.
@Petunka24 píše:
@stinga napadá mě ohrožení tou chemií… já vím, už mi z toho hrabe ale nemůžu si pomoct
Ta chemie se rozkládá na sůl, oxid uhličitý a vodu.
Ja dneska zas vdechla prasek Fixinela, jak jsem roztrhla ten pytlik, blbec
Zatim dycham.
@Eliška píše:
Ja dneska zas vdechla prasek Fixinela, jak jsem roztrhla ten pytlik, blbecZatim dycham.
No právě, zatím…
![]()
@Eliška píše:
Ja dneska zas vdechla prasek Fixinela, jak jsem roztrhla ten pytlik, blbecZatim dycham.
tak se pomalu rozluč…
@Eliška píše:
@Eliška píše:
měli jsme tě rádi