E sídlo skrze doktory

Anonymní
1.3.23 14:15

E sídlo skrze doktory

Zdravim, jsem v zahraničí a mám doktory v cz. Dojizdim do cz, Pac neumím mluvit řeči tady. A teď jde o to, majitel u kterého jsem měla trvalý pobyt mi řekl ze mam par dnu na zrušení adresy v občance.
Už jsem četla i o virtuálním sídlu, ještě nepracují a jsem s malým doma ještě pár měsíců. A do školky půjde tady v zahraničí. Chtela bych doktory mít pořád v cz, Pac tady si nevím rady. Muzete mi nějak poradit, trochu jsem se do toho zamotala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
1.3.23 15:12
@Anonymní píše:
Zdravim, jsem v zahraničí a mám doktory v cz. Dojizdim do cz, Pac neumím mluvit řeči tady. A teď jde o to, majitel u kterého jsem měla trvalý pobyt mi řekl ze mam par dnu na zrušení adresy v občance.
Už jsem četla i o virtuálním sídlu, ještě nepracují a jsem s malým doma ještě pár měsíců. A do školky půjde tady v zahraničí. Chtela bych doktory mít pořád v cz, Pac tady si nevím rady. Muzete mi nějak poradit, trochu jsem se do toho zamotala.

A není tak trochu důvod, že bys přišla o český rodičák? Jinak poradím jedno, nauč se řeč. Kvůli doktorům nemusíš mít v Čechách trvalé bydliště, ale pojištění. Což je, pokud žiješ a střet zájmů máš v jiné zemi, nezákonné. Výjimkou by byla trvající pracovní smlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný