Krubs kávovar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.3.23 11:41

Krubs kávovar

Dobrý den, mám problém s kávovarem Krubs.
Včera ráno jsem si chtěla udelat kafe, avšak jsem se nemohla dostat do hlavní nabídky a nabízelo mi to jenom čištění (viz fotka), avšak kávovar pravidelně čistím při spuštění, tak jsem dala start, jenže kávovar jenom hučel cca hodinu a najednou rána a přestala mi jet zásuvka.
Zapojila jsem kávovar do jiné zásuvky a pořád to stejné, mačkám co se dá, ale stále je v nabídce jenom to čištění, které už dávat nechci, protože to nečistí a jenom hučí. Nevíte prosím co s tím? Dá se nějak restartovat? Děkuji jsem už uplně zoufalá, kupovali jsme ho před měsícem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
3.3.23 12:11

To neumíš alespoň správně opsat jméno výrobce? :nevim: Asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, tak si nekupuj složité mašiny a dej si turka, toho bys snad mohla zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59356
3.3.23 12:15

@eliska_behtova co v návodu? Tam nic nepíšou? Je nový tak kontaktovat prodejce, může tam být vada výrobku když je nový ;) určitě bych do ničeho nešahala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8623
3.3.23 12:29

Tak čištění při spuštění (čili jen proplach) fakt není čištění, které je potřeba provádět pravidelně a s k tomu určenými přípravky - odvápnění, čištění varné sestavy atd. Pokud je to tedy nějaký automat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
3.3.23 12:35

To chceš říct že jsi kávovar nechala hučet hodinu, až ti bouchla zásuvka? Je snad v záruce ne, tak ho odnes do opravny a hlavně jim nezapomeň prozradit jak si ho zkoušela rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8623
3.3.23 12:35

Návod strana 117 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
3.3.23 12:40

Tvl, ty jsi nechala kavovar hodinu hucet, až ti odpálil zásuvku?!? :lol: :lol: Tak s tim moc lidí zkušenost mít nebude… Jinak existuje taková věc, říká se ji návod a tam se dočteš, jak postupovat při jakých hláškách, ale toto už bude asi na servis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15734
3.3.23 12:49
@eliska_behtova píše:
Včera ráno jsem si chtěla udelat kafe, avšak jsem se nemohla dostat do hlavní nabídky a nabízelo mi to jenom čištění (viz fotka), avšak kávovar pravidelně čistím při spuštění, tak jsem dala start, jenže kávovar jenom hučel cca hodinu a najednou rána a přestala mi jet zásuvka.
Zapojila jsem kávovar do jiné zásuvky a pořád to stejné, mačkám co se dá, ale stále je v nabídce jenom to čištění, které už dávat nechci, protože to nečistí a jenom hučí. Nevíte prosím co s tím? Dá se nějak restartovat? Děkuji jsem už uplně zoufalá, kupovali jsme ho před měsícem. :nevim:

Podle toho, co píšeš a jak píšeš, tak ty nemáš problém s kávovarem, ale kávovar má problém s tebou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
3.3.23 13:03
@eliska_behtova píše:
Zapojila jsem kávovar do jiné zásuvky a pořád to stejné, mačkám co se dá, ale stále je v nabídce jenom to čištění, které už dávat nechci, protože to nečistí a jenom hučí. Nevíte prosím co s tím? Dá se nějak restartovat? Děkuji jsem už uplně zoufalá, kupovali jsme ho před měsícem. :nevim:

Vyčistit dle návodu. Už by ses fakt do něj měla podívat, jelikož ten proplach při startu fakt není čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20938
3.3.23 13:12

Mám rád svůj perkolátor. Po ránu se před kafem dohadovat s elektronikou to by mi asi jeblo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
3.3.23 16:05

Jak dlouho ho máš, že sis ani nepřečetla návod?
Jinak to kafe musí být hnus, pokud jsi neměnila například filtr a nečistila tabletami k tomu určenými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
4.3.23 03:22

Dle navodu jsi mohla jasne najit, ze chce odvapnit, k tomu je potreba specialni tablety, co se hazou do nadrzky s vodou a pak se spousti ten program.
Nezlob se, ale ani nazev kavovaru nejsi schopna opsat dobre, kdyz na fotce ho mas krasne napsan, takze predpokladam, ze navod taky nemas procteny, ze? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný