Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mám problém s kávovarem Krubs.
Včera ráno jsem si chtěla udelat kafe, avšak jsem se nemohla dostat do hlavní nabídky a nabízelo mi to jenom čištění (viz fotka), avšak kávovar pravidelně čistím při spuštění, tak jsem dala start, jenže kávovar jenom hučel cca hodinu a najednou rána a přestala mi jet zásuvka.
Zapojila jsem kávovar do jiné zásuvky a pořád to stejné, mačkám co se dá, ale stále je v nabídce jenom to čištění, které už dávat nechci, protože to nečistí a jenom hučí. Nevíte prosím co s tím? Dá se nějak restartovat? Děkuji jsem už uplně zoufalá, kupovali jsme ho před měsícem. ![]()
To neumíš alespoň správně opsat jméno výrobce?
Asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, tak si nekupuj složité mašiny a dej si turka, toho bys snad mohla zvládnout.
@eliska_behtova co v návodu? Tam nic nepíšou? Je nový tak kontaktovat prodejce, může tam být vada výrobku když je nový
určitě bych do ničeho nešahala ![]()
Tak čištění při spuštění (čili jen proplach) fakt není čištění, které je potřeba provádět pravidelně a s k tomu určenými přípravky - odvápnění, čištění varné sestavy atd. Pokud je to tedy nějaký automat.
To chceš říct že jsi kávovar nechala hučet hodinu, až ti bouchla zásuvka? Je snad v záruce ne, tak ho odnes do opravny a hlavně jim nezapomeň prozradit jak si ho zkoušela rozjet.
Tvl, ty jsi nechala kavovar hodinu hucet, až ti odpálil zásuvku?!?
Tak s tim moc lidí zkušenost mít nebude… Jinak existuje taková věc, říká se ji návod a tam se dočteš, jak postupovat při jakých hláškách, ale toto už bude asi na servis…
@eliska_behtova píše:
Včera ráno jsem si chtěla udelat kafe, avšak jsem se nemohla dostat do hlavní nabídky a nabízelo mi to jenom čištění (viz fotka), avšak kávovar pravidelně čistím při spuštění, tak jsem dala start, jenže kávovar jenom hučel cca hodinu a najednou rána a přestala mi jet zásuvka.
Zapojila jsem kávovar do jiné zásuvky a pořád to stejné, mačkám co se dá, ale stále je v nabídce jenom to čištění, které už dávat nechci, protože to nečistí a jenom hučí. Nevíte prosím co s tím? Dá se nějak restartovat? Děkuji jsem už uplně zoufalá, kupovali jsme ho před měsícem.
Podle toho, co píšeš a jak píšeš, tak ty nemáš problém s kávovarem, ale kávovar má problém s tebou. ![]()
@eliska_behtova píše:
Zapojila jsem kávovar do jiné zásuvky a pořád to stejné, mačkám co se dá, ale stále je v nabídce jenom to čištění, které už dávat nechci, protože to nečistí a jenom hučí. Nevíte prosím co s tím? Dá se nějak restartovat? Děkuji jsem už uplně zoufalá, kupovali jsme ho před měsícem.
Vyčistit dle návodu. Už by ses fakt do něj měla podívat, jelikož ten proplach při startu fakt není čištění.
Mám rád svůj perkolátor. Po ránu se před kafem dohadovat s elektronikou to by mi asi jeblo. ![]()
Jak dlouho ho máš, že sis ani nepřečetla návod?
Jinak to kafe musí být hnus, pokud jsi neměnila například filtr a nečistila tabletami k tomu určenými.
Dle navodu jsi mohla jasne najit, ze chce odvapnit, k tomu je potreba specialni tablety, co se hazou do nadrzky s vodou a pak se spousti ten program.
Nezlob se, ale ani nazev kavovaru nejsi schopna opsat dobre, kdyz na fotce ho mas krasne napsan, takze predpokladam, ze navod taky nemas procteny, ze? ![]()