Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už jsem to tady četla mockrát, sama to taky tak mám. Prostě sis navykla vnímat ty pohyby v těhotenství tak to vnímáš i teď. Nepřipadá mi na tom nic divného. Leda nějak upravit stravu, jestli to máš fakt hodně, třeba tě něco dráždí.
Já to měla, když jsem měla chronický zánět slepého střeva. Po operaci to přestalo.
Taky to po dětech cítím.. aspoň vždycky vím, že jsem jedla jako čuňo
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se s vámi poradit než pomažu k lékaři. Jsem dva roky po porodu a mám takový problém že cítím hrozně peristaltiku (pohyby) střev. Nikdy jsem to neměla ale od porodu mám občas pocit jako bych byla zase těhotná, přesně ty pocity jako když dítě v břiše,,kope" a vrtí se. Máte s tím někdo zkušenosti? Kolikrát mě to fakt vyděsí. Díky
Ahoj, byla jsi s tím teda někde u doktora? Já to mám taky po porodu, je to děs. Ale já mám k tomu i Rektokelu, takže cítím, jak ten obsah cestuje dolů do kocniku no fuj..
Dobrý den, chci se s vámi poradit než pomažu k lékaři. Jsem dva roky po porodu a mám takový problém že cítím hrozně peristaltiku (pohyby) střev. Nikdy jsem to neměla ale od porodu mám občas pocit jako bych byla zase těhotná, přesně ty pocity jako když dítě v břiše,,kope" a vrtí se. Máte s tím někdo zkušenosti? Kolikrát mě to fakt vyděsí. Díky