Cysta za dělohou

Anonymní
6.6.20 15:27

cysta za dělohou

Dobrý den:) zkráceně..měla jsem opět šílené bolesti v podbřišku, nakonec se zjistilo že je to velký cysta za dělohou (8×7cm)..dostala jsem injekci na vyvolání menzes, už 3. den a stále nic.. vím, že to může přijít kdykoliv, ale napadlo mě, jestli takhle velká cesta nemůže bránit menstruaci, že se nci nedostane ven..je jasný, že to ovlivní, ale tohle mě zajímá, jen mě nenapadlo se zeptat doktora:) pokud mi cysta nepraskne teď, tak musím na operaci a mám z toho celkem strach.. máte s tím někdo zkušenosti? :) minulý rok jsem měla taky cystu, ale to se zjistilo až když praskla..taky mě zajimá, z čeho takhle cysta může vzniknout? bude mi teprve 18 a HA jsem neměla, po porodu nejsem a ani pohl.styl nebyl

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
6.6.20 16:20

S podobnou velikosti cysty jsem šla na laparo. A tam se potvrdila endometrioza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.20 17:48

@lachtanice86 dekuju za odpoved:).. myslim si, ze nakonec budu muset na laparo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.6.20 18:18

@Natalie1608 pro mě to bylo lepší i na psychiku. Věděla jsem datum kdy to bude, nemusela jsem čekat až třeba začnu krvácet. Navíc tedy mi doktor řekl, že takhle velké cysty většinou neprasknou a rostou s další ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.20 18:33

@lachtanice86 to verim.. psychicky je to dost narocne i na me:/ v pondeli zavolam doktorovi a uvidim, protoze to jsou bolesti a nic nepomaha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí