Výsev akné u pochvy

Anonymní
5.6.20 12:47

Výsev akné u pochvy

Dobry den, je mi 21 let s přítelem jsme měli včera nechráněný pohlavní styk, druhý den se mi před vstupem do pochvy udělal výsev několika jakoby „beďárků“ koupila jsem si clotrymazol, zabere? Mám totiž i malicko zánět mocáku ktery chci clotrymazolem vyléčit, nevím jestli stihnu gynekologii, příští týden mám menstruaci, můžete mi říct co je to? A jak to mám léčit? Mažu canestenem :( děkuji

edit adminom - zmazaná fotka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
5.6.20 12:55

To jako vážně 8o :poblion:
Jdi na gyndu :zed:
Asi moc toho nevíš. Clotrimazol je klavne na mykózy…né na zánět močáku. A ještě máš sex. :roll:

Bacha na genitální opar

Příspěvek upraven 05.06.20 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 12:56

Gratuluju k prvním chlamydiím, herpes či něčemu podobnému :)

• Citovat
  • Upravit
3032
5.6.20 12:57
@Anonymní píše:
Dobry den, je mi 21 let s přítelem jsme měli včera nechráněný pohlavní styk, druhý den se mi před vstupem do pochvy udělal výsev několika jakoby „beďárků“ koupila jsem si clotrymazol, zabere? Mám totiž i malicko zánět mocáku ktery chci clotrymazolem vyléčit, nevím jestli stihnu gynekologii, příští týden mám menstruaci, můžete mi říct co je to? A jak to mám léčit? Mažu canestenem :( děkuji

Nevím co mě znechutilo více, jestli ta fotka nebo.. tyhle věci se neřeší na emiminu, ale u doktora. Může to být cokoliv.. z holení nebo ses spotila. Ale můžeme hádat no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
5.6.20 13:07

Namaž to sudokrémem, vynech sex a pokud nepomůže, mazej v pondělí k lékaři. Na močák nasaď teplo, sucho a urologický čaj. Takže postel bez přítele.

Osobně tipuji problém z holení a zapaření. Proto ten sudokrém. Canesten i clotrymazol je v tomhle případ naprd.

Příspěvek upraven 05.06.20 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
5.6.20 13:08
@EvieK píše:
Nevím co mě znechutilo více, jestli ta fotka nebo.. tyhle věci se neřeší na emiminu, ale u doktora. Může to být cokoliv.. z holení nebo ses spotila. Ale můžeme hádat no. :D

V pátek odpoledně toho moc u doktora nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
5.6.20 13:10

Mne to prijde jako normalni pupinky na oholene kuzi v ohanbi. Pokud to bezne nemivas a holis se, tak je to asi z treni pri sexu. Clotrimazol ani Canesten ti s tim (a ani se zanetem mocaku nepomuzou), proste se to potrebuje zahojit, osobne bych se to snazila vysusit (v nouzi dobra i voda po holeni). A na mocak si kup lichorerisnicove kapky nebo tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 13:12

Afrikana - SAJ děkuji vám

• Citovat
  • Upravit
4152
5.6.20 14:02

Take myslim ze z holeni, ale radeji bych chvili pouzivala kondom. Na mocak urologicky caj od Apotheke a Urinal. Kdyby teplota, krev v moci nebo silene bolesti, tak k lekari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí