Cítím se tak sama, "zelená vdova" se 3 dětmi, 7 let na rodičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
14.1.14 10:20

Ahoj,
věř mi, že i ve městě se člověk může cítit sám. Rozumím tomu, že se těšíš večer na manžela, ale on chce klid, ale tak to prostě je. Jak trávíte víkendy? Jezdíte někam na výlety? Ona ta samota se dá pak líp snášet ;)
Já mám dvě děti, jedno postižené, jsem doma a cítím se taky kolikrát sama nebo obstarávám děti a domácnost. Zkus si najít koníček, cokoliv co tě chytne a bude bavit. Třeba jestli máte zahradu ;) anebo se zkus tady zapojit do nějaké skupiny holek, mě to docela pomáhá, je to takové klábosení přes písmenka :lol: to tu samotu trochu odsune. Na schůzky s kamarádkami není moc času, ale když to jde tak si čtu, vyrábím náušnice, dělám marmelády a pak s holkama na netu kecáme jak se nám povedli, sdílíme fotky :mrgreen: prostě babinec :D Ta zima je všeobecně nic moc, venku zima, děti nemocné. Ale přijde jaro a bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
14.1.14 10:32

@Jeny :palec: :potlesk: :potlesk: Taky jsme se hodně upnula na zahradu, i když dřív by mě to ve snu ani nenapadlo. Neměla jsem nikdy ráda ten pocit, hrabat se v hlíně. A teď už se nemůžu dočkat jara, až začnu zas „budovat“ další část zahrady. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3770
14.1.14 10:33

@Jeny

ano přesně - za samotu „nemůže“ sebevětší město, sebelepší zábava apod…I ve městě se člověk cítí sám…= souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
14.1.14 10:37
@MDK píše:
Jsem na tom úplně stejně. :pankac: Nebydlíš vedle v baráku? :mrgreen:
:mrgreen: ze by?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
14.1.14 10:38
@MDK píše:
@Jeny :palec: :potlesk: :potlesk: Taky jsme se hodně upnula na zahradu, i když dřív by mě to ve snu ani nenapadlo. Neměla jsem nikdy ráda ten pocit, hrabat se v hlíně. A teď už se nemůžu dočkat jara, až začnu zas „budovat“ další část zahrady. :dance:

já mít zahrádku, tak reju jak krtek od jara do podzimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
14.1.14 10:41

@alexxa Omlouvám se, mrkla jsem na profil a asi teda ne, no… :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
14.1.14 10:44

@Jeny To já právě taky. Je to to jediné, kromě teda dětí, co mě trochu těší a dodává mi energii. :pankac: Jinak by mě tady šlahlo. :zed:

Zakladatelko, přikláním se k té zahradě, jestli máš možnost… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.1.14 13:09

Někdy mi fakt hlava nebere, proč admin přejmenuje diskuzi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
14.1.14 13:12

@baja12 začni něco dělat, třeba podnikat jen lokálně, nebo prostě něco co by ti dalo pocit, že žiješ

• Citovat
  • Upravit
4138
14.1.14 13:20

@baja12 ted se chystáme stěhovat taky 100km od rodičů a prátel, tak sem zvědavá jak to tam zvládnem. Ale už ted sem si v tý lokalitě vyhledala mateřský centra, plavecký bazény a doufám že tam brzo někoho najdu.
Ty nemáš řidičák??? Já bych aspon jednou týdně jezdila do města na nákupy, je to pro mě takovej relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
14.1.14 20:19
@Fjodorka píše:
Někdy mi fakt hlava nebere, proč admin přejmenuje diskuzi :lol: :lol:

Taky jsem na to koukala. 8o To už je fakt moc tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat