Cítím se tak sama, "zelená vdova" se 3 dětmi, 7 let na rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj,
věř mi, že i ve městě se člověk může cítit sám. Rozumím tomu, že se těšíš večer na manžela, ale on chce klid, ale tak to prostě je. Jak trávíte víkendy? Jezdíte někam na výlety? Ona ta samota se dá pak líp snášet ![]()
Já mám dvě děti, jedno postižené, jsem doma a cítím se taky kolikrát sama nebo obstarávám děti a domácnost. Zkus si najít koníček, cokoliv co tě chytne a bude bavit. Třeba jestli máte zahradu
anebo se zkus tady zapojit do nějaké skupiny holek, mě to docela pomáhá, je to takové klábosení přes písmenka
to tu samotu trochu odsune. Na schůzky s kamarádkami není moc času, ale když to jde tak si čtu, vyrábím náušnice, dělám marmelády a pak s holkama na netu kecáme jak se nám povedli, sdílíme fotky
prostě babinec
Ta zima je všeobecně nic moc, venku zima, děti nemocné. Ale přijde jaro a bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeny
Taky jsme se hodně upnula na zahradu, i když dřív by mě to ve snu ani nenapadlo. Neměla jsem nikdy ráda ten pocit, hrabat se v hlíně. A teď už se nemůžu dočkat jara, až začnu zas „budovat“ další část zahrady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano přesně - za samotu „nemůže“ sebevětší město, sebelepší zábava apod…I ve městě se člověk cítí sám…= souhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK píše:
Jsem na tom úplně stejně.Nebydlíš vedle v baráku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MDK píše:
@Jeny![]()
![]()
Taky jsme se hodně upnula na zahradu, i když dřív by mě to ve snu ani nenapadlo. Neměla jsem nikdy ráda ten pocit, hrabat se v hlíně. A teď už se nemůžu dočkat jara, až začnu zas „budovat“ další část zahrady.
já mít zahrádku, tak reju jak krtek od jara do podzimu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa Omlouvám se, mrkla jsem na profil a asi teda ne, no…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeny To já právě taky. Je to to jediné, kromě teda dětí, co mě trochu těší a dodává mi energii.
Jinak by mě tady šlahlo. ![]()
Zakladatelko, přikláním se k té zahradě, jestli máš možnost… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baja12 začni něco dělat, třeba podnikat jen lokálně, nebo prostě něco co by ti dalo pocit, že žiješ
- Citovat
- Upravit
@baja12 ted se chystáme stěhovat taky 100km od rodičů a prátel, tak sem zvědavá jak to tam zvládnem. Ale už ted sem si v tý lokalitě vyhledala mateřský centra, plavecký bazény a doufám že tam brzo někoho najdu.
Ty nemáš řidičák??? Já bych aspon jednou týdně jezdila do města na nákupy, je to pro mě takovej relax.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fjodorka píše:
Někdy mi fakt hlava nebere, proč admin přejmenuje diskuzi![]()
Taky jsem na to koukala.
To už je fakt moc tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit