Já nebo manžel je problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.11.13 21:45

Ja nebo manzel je problem?

Ahoj holky.
Predem se omlouvam za delsi prispevek ale potrebuji se uz vykecat. Je mi 21 a manzelovi 30. Jsme spolu 3roky a z toho rok manzele. Vse bylo v poho dokud jsme se z mesta prestehovali na vesnici a pred 5 mesici se narodila malicka. Vse se u nas zmenilo. Mala je zlato I kdyz hysterka. Manzel je az na nedele v praci az do vecera a tim padem ja furt doma. U nas na vesnici nic neni (kram, bus zastavka..) a tak mam chut aspon v nedeli spolu nekam vyrazit nebo sama ale manzel mi to nepovoli. Chce abych byla s malou furt I kvuli kojeni a nikam nechodila. Mam pry myslenky pubertacky a ne matky. Me to ubiji! Jsem fakt tak spatna, ze bych za tech 5 mesicu chtela dojit aspon ke kadernikovi? Kamarady mi uplne zakazal. Sexualne spolu uz nezijem. Vubec. Jen me kara za kazdou vec. Mala se nepretaci pry mou vinou, protoze ji spatne vychovavam a proto je I ubrecena. Mam toho uz plne zuby. Je problem tedy ve mne, ze chci obcas mezi lidi nebo u manzela? Miluji ho ale zaroven me I dost stve. Jak to dat zase do normalu?
Dekuji za kazdy nazor :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
19.11.13 21:48

Problem je a BUDE manzel. Tecka.

BTW - ja sem sla kalit (nemyslim na sklenicku, ale kalit), kdyz mel syn 6.mesicu a hodlam v tom pokracovat - mozne ne nazor super-matky, ale me uz to ubijelo, ac syna pochopitelne nesmirne miluju, ale to asi nemusim psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
19.11.13 21:51

Proboha samozřejmě že manžel, to je síla! to máš jako domácí vězení, kvůli tomu, že si matka :?: :zed: a co ten sex? jak to že VŮBEC???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.11.13 21:52

Hned okamžitě s tebou měním, pocházím z vesnice, 4 rok žijeme ve městě a mě to ubíjí, nesnáším to tady, chci zpět na klidnou, malou vesnici :srdce:.

Proč bys musela být furt s malou, proč ti zakazuje někam chodit, to nechápu 8o
Proč by se nepřetáčela tvoji vinou :nevim: to je blbost, jen potřebuje svůj čas, aby na to přišla, neboj začne se přetáčet, má čas :kytka:
Jede nějaký autobus do města, že by sis občas i s dcerou vyjela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Tak byt 5 mesicu jen doma, z toho by mi hrablo i ted, natoz ve 21…
ovsem tusim, ze problem bude hlubsi (co ti ma kdo zakazovat kamaradky??). a tyhle veci se casem vetsinou zrovna nelepsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156

Co mu hrabe? Tenhle jeho přístup fakt není normální. Porodem dítěte se ženská nestává automaticky otrokyní a vězněm.

Nemá třeba nějaké problémy v práci? Nebo problém se svou otcovskou rolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

No, problém bude jednoznačně na straně tvého muže, chová se k tobě jako k dceři a ne k manželce. Zřejmě to bude pěkný manipulátor. Opravdu nevidím jediný důvod, proč by sis nemohla zajít ke kadeřnici nebo na kafe s kamarádkou, vždy se to dá nějak udělat a opravdu kvůli tomu nebudeš špatná matka.
A jak to napravit? To se bude muset změnit tvůj manžel a nejsem si jistá, zda toho bude schopen…s chlapem, který by se mnou jednal jako s malým děckem bych teda nemohla být… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.11.13 21:53

Manzel je problem. Co vic dodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
19.11.13 21:53

8o..ty blaho to by zkusil rict jen jednou…jinak oba jste unaveni(ty vecne s malym a on z prace)…nemate hlidani, ze byste nnekam vyrazili jen vy dva?…materske mleko muzes odstrikat na dalsi krmeni a mate par hodin pro sebe

• Citovat
  • Upravit
12185
19.11.13 21:54

Muj partner je turek, takze dle neho dite patri k matce. Presto jiz od narozeni, jednou za cas maleho na chvilku hlidal. nebylo to moc, treba jen na hodinu, ale ja byla rada, ze jsem si treba skocila na nakup bez starosti o dite, nebo treba i zustala doma, ale cetla si v klidu knizku a tak podobne. Kdyz tohle dokaze turek, ktery fakt pocita s tim, ze se o dite stara zena, proc by to nemohl dokazat Tvuj chlap? Skusila sis s nim v klidu promluvit? Neco jako "hele, lasko, ja Vas oba miluju, ale s malou jsem non-stop a obcas potrebuju na chvilicku vypnout. Treba v nedeli, az bude mala spat, nemohl bys u ni jen zustat a ja si mohu dat v klidu kafe, podivat na film, precist knizku, proste se odreagovat, abych zase do vychovy mohla dat vse. Takhle jsem vycerpana a pak vazne nemohu dcerce dat 100% pozornost, byt se sebevic snazim… U nas to take zacalo kratickyma chvilema a ted je z toho nekolik hodin jednou v tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.11.13 21:57

Taky vidím problém u muže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.11.13 21:58

Samozřejmě, že problém je manžel. 8o
Nežárlí na tebe? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.11.13 22:02

No, tak tedyty neděláš nebo nechceš nic nenormálního. jak ti zakazuje kamarádky? Tohle není úplně fajn, není to normální. jste partneři´, on není tvůj dozorce, nemá ti co zakazovat, dokud ještě střízlivě uvažuješ, velmi pozorně si dávej pozor, tohle je manipulace a pomalé domácí psychické násilí. To nikdy nezačne hned naráz, to začíná postupně, pomalu, krůček po krůčku, nenápadně, plíživě, tak, že to nepostřehneš a než se naděješ, jsi v tom až po uši bez vůle a možnosti to změnit, a on pomalinku přitvrdí, projdemu topostupně, zákaz po zákazu, pak už to nezměníš. Nastuduj si to nanetu. Nemá právo ti zakazovat kamarádky, nemá právo držet tě doma na vesnici osamocenou, nemá právo nepustit tě ven, nemá právo mít řeči o tvým pubertálních tužbách, nemá právo tě kritizovat a peskovat, nemá právo ti vyčítat, že špatně vychováváš díě, pětiměsíční dítě se nevychovává, nemá právo ti poroučet a rozhodovat o tobě, není to tvůj dráb, jste manželé, partneři, ROVNOCENNÍ. Dej si na to veliký pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.13 22:02

Holky diky za reakce. Sex nemame vubec. Za celou dobu jen dvakrat. Odstrikat mi bohuzel nejde. Proto jsem prerusila I dalkove studium. Praci ma pohodovou. Autobus tu zatim nejezdi je to nove postavena ves. Na bus muzu do vedlejsi vesnice ale po krajnici se mi moc nechce. A auto mame zatim jen jedno. Kdyz je v praci tak mi pise jak se na me tesi apod.ale doma je pak pravy opak. A kdyz si chci s nim pokecat tak me odbyde, ze mam depku. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.13 22:04

@trpaslinka taky je muj cizinec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat