Já nebo manžel je problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
19.11.13 22:11

V 21 letech bez sexu a za zadkem s despotou…co na něm jako miluješ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.13 22:12
@Anonymní píše:
@trpaslinka taky je muj cizinec

Taky jsem žila s Turkem, 2 roky, velká láska, která postupně jak píše terinka přecházela v domácí teror, nesměla jsem bez dozoru ani na nákup, končilo to tak, že třeba přišel z práce na oběd domů, sedíme, jíme a z ničehonic jsem dostala pěsťovku do obličeje…za dvě hodiny mě kupoval dárky, že nechtěl…

Prosím tě, pozor na to!!!Jestli se to bude stupňovat, tak pryč od něho!!!Než bude pozdě!!! Já taky utekla…

• Citovat
  • Upravit
69235
19.11.13 22:13
@Anonymní píše:
Holky diky za reakce. Sex nemame vubec. Za celou dobu jen dvakrat. Odstrikat mi bohuzel nejde. Proto jsem prerusila I dalkove studium. Praci ma pohodovou. Autobus tu zatim nejezdi je to nove postavena ves. Na bus muzu do vedlejsi vesnice ale po krajnici se mi moc nechce. A auto mame zatim jen jedno. Kdyz je v praci tak mi pise jak se na me tesi apod.ale doma je pak pravy opak. A kdyz si chci s nim pokecat tak me odbyde, ze mam depku. :(

Hele, ber to, prosím, jen jako mou zkušenost a velmi dobře míněnou radu, jako takové mohu se poučit ze zkušenosti druhých, není fajn, co dělá. Podle popisu potřebuje mít pocit, že vše drží pevně v rukou a ty posloucháš, že on je ten kdo rozhoduje. V žádném případě netvrdím, abys vyvolávala spory, v tomse nedá žít, alepokud ti poručí něco, co ty nechceš nebo zakáže něco, co tz chceš, tak mu prostě řekni, že takhle ne, ýe jsi svéprávná bytost a rozhoduješ si o sobě sama. Nesmíš dovolit dostat se do podřízené pozice, kde se nebere v potaz tvůj názor. On přitvrzuje pomalinku a nenásilně, v tom je zrádnost manipulace, nebrto prosím zle, ani ho nijak neobviňuju a tebe nestrším, jen to nazývám tak, jak to je, a čeho on už jednou docílí, bude se ti těžko měnit, viz třeba úplně zaázal kamarádky, jak zakázal, řekl nesmíš mít kamarádky? Nepůjdousem, ty nepůjdeš za nimi? Tys na to kývla a přijala to? Měls u na to říct, že o přátelívh si rouhoduješ sama a ne on. O tom píšu, pomalu se podřizuješ jednomu nesmyslu za druhým a on jich bude vznášet víc a víc, dokud to neutneš. Ale utnout to musíš včas, až se dostane úřes čáru, nepůjde to. Co je to cizinec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.11.13 22:15
@Anonymní píše:
@trpaslinka taky je muj cizinec

ze je cizinec, to ho neomlouva.. porad je to clovek… Zkus s nim nejdrive promluvit po dobrem a mile. U me to tak funguje. Jak si zacnu stezovat, ze se mi neco nelibi, tak mam po hehe a jeste na me vyjede. Ale po dobrem typu „ja bych byla mnohem stastnejsi a klidnejsi, kdybych mohla obcas toto ci ono… pak se mohu lepe venovat vam obema“ misto „ja nic nesmim, vsechno mi jen zakazujes“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
19.11.13 22:19

Ano souhlasím na vině je manžel… My jsme měli něco podobného partner byl zvyklý že jsem se mu věnovala na 100% a najednou to tak nebylo a musela jsem svou lásku rozdělit mezi dva, ale nikdy mi nic nezakázal malou dokonce hlídal celý den a noc a zvládnul to.. Chce si s manželem promluvit a najít nějaký kompromis, aby jsi si mohla chvilku odpočinout a nabrat síly.. Jo a s bydlením máme taky problémy chci jít do většího města a ne bydlet v mĕstysu, ale partner o tom nechce nic slyšet.. je spokojen tak kde je v městečku kde ma po ruce svojí maminku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
19.11.13 22:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Predem se omlouvam za delsi prispevek ale potrebuji se uz vykecat. Je mi 21 a manzelovi 30. Jsme spolu 3roky a z toho rok manzele. Vse bylo v poho dokud jsme se z mesta prestehovali na vesnici a pred 5 mesici se narodila malicka. Vse se u nas zmenilo. Mala je zlato I kdyz hysterka. Manzel je az na nedele v praci az do vecera a tim padem ja furt doma. U nas na vesnici nic neni (kram, bus zastavka..) a tak mam chut aspon v nedeli spolu nekam vyrazit nebo sama ale manzel mi to nepovoli. Chce abych byla s malou furt I kvuli kojeni a nikam nechodila. Mam pry myslenky pubertacky a ne matky. Me to ubiji! Jsem fakt tak spatna, ze bych za tech 5 mesicu chtela dojit aspon ke kadernikovi? Kamarady mi uplne zakazal. Sexualne spolu uz nezijem. Vubec. Jen me kara za kazdou vec. Mala se nepretaci pry mou vinou, protoze ji spatne vychovavam a proto je I ubrecena. Mam toho uz plne zuby. Je problem tedy ve mne, ze chci obcas mezi lidi nebo u manzela? Miluji ho ale zaroven me I dost stve. Jak to dat zase do normalu?
Dekuji za kazdy nazor :)

Novodobý otrokář :zed:,za chvíli bude tvoje chyba i špatné počasí, co jiného na to říct, je to kus V.LA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.13 22:21

@terinka4444 kamaradky by me pry lakaly na lumparny (party, kluky apod.) a navic stejne se jim za mnou jet ani nechce. Takze to moc neresim, pac je stejne nebavi poslouchat jak mluvim o materstvi ale stacilo by mi zajit na kosmetiku, nakupy… nemuzu rici o malou se stara ale je stejne nervozni I z ni kdyz place. Proste se nahle zmenil od porodu a nechapu proc. Je Dominikanec

• Citovat
  • Upravit
2853
19.11.13 22:23

Taky jsem byla po narození malého doma jak vězeň, mužskej mě bral fakt jak robota, neměla jsem možnost kamokoliv jít jen tak sama nebo si snad doma lehnout jen tak s knížkou, jak tady někdo zmiňoval, a to ani při nemoci, malej byl od mimina uřvanej, nespavej, opravdu hodně náročnej, tak mužskej zdrhal z domu, měl 4 práce, jen aby s námi nemusel být doma, už ani nepamatuji, kdy jsem poprvé mohla vyrazit ven, každopádně, když byl malému rok, rázně jsem si s ním promluvila, že takhle jsem si tedy rodinný život nepředstavovala a jdu od něho, jestli se sebou nebude něco dělat. Zkrátím to - dnes si mohu zalézt s knížkou do postele, zajít na kosmetiku, ke kadeřnici, mohu jít na nákupy, mohu třeba i posedět do baru :) nebylo to ze dne na den, ale proběhla fakt velká změna a já konečně volně dýchám a co víc, klape nám to - konečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.11.13 22:25
@Anonymní píše:
Taky jsem žila s Turkem, 2 roky, velká láska, která postupně jak píše terinka přecházela v domácí teror, nesměla jsem bez dozoru ani na nákup, končilo to tak, že třeba přišel z práce na oběd domů, sedíme, jíme a z ničehonic jsem dostala pěsťovku do obličeje…za dvě hodiny mě kupoval dárky, že nechtěl…Prosím tě, pozor na to!!!Jestli se to bude stupňovat, tak pryč od něho!!!Než bude pozdě!!! Já taky utekla…

jsme spolu 7 let a bez problemu. Sice hned na pocatku vztahu mel brepty o tom, ze s tou kamaradkou se mohu stykat a s tamtou ne… jeste i dnes obcas krafe, ze vzdyt jsem tu kamaradku videla vcera proc se s ni mam videt zase zitra… Ale ja si vzdy najdu odpoved a stejne si delam co chci. :D V turecku se ke me rodina take chovala moc pekne, dokonce me tam nechali chodit venku samotnou bez doprovodu, takze fakt bez problemu.
My mame zase jine problemy (jeho vztah k bydleni s bratrem), ale ze by mi neco zakazoval ci tak neco, to uz davno vzdal. Hned na zacatku vztahu jsem mu rekla, ze jestli chce otrokyni, at si najde turkyni. Obcas neco zkusi, ale vzdy ho rychle utnu a stejne si delam veci po svem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.11.13 22:29
@Anonymní píše:
@terinka4444 kamaradky by me pry lakaly na lumparny (party, kluky apod.) a navic stejne se jim za mnou jet ani nechce. Takze to moc neresim, pac je stejne nebavi poslouchat jak mluvim o materstvi ale stacilo by mi zajit na kosmetiku, nakupy… nemuzu rici o malou se stara ale je stejne nervozni I z ni kdyz place. Proste se nahle zmenil od porodu a nechapu proc. Je Dominikanec

no, to byla chyba cislo jedna… co ze se kamaradkam za Tebou nechce.. to porad neznamena, ze na to kyvnes. Proste kamaradky si vybiras sama a ne on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.11.13 22:33
@Anonymní píše:
@terinka4444 kamaradky by me pry lakaly na lumparny (party, kluky apod.)

Zkus mu ze stejného důvodu zakázat kamarády, co on na to :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.13 22:41

@bublava on ani zadne kamarady nema… po praci je hned doma… asi s nim nejak pokecam.
Opustit ho v planu nemam ale nejak vyresit to snad pujde. Od pul roku se davaji prikrmy, ze? Tak snad I to pomuze aby malou na 2-3h pohlidal. Pac UM nechce u male videt.. A po Novem roce bych mela mit uz taky auto tak se to snad zlepsi. Jsem trochu v soku, ze by mohl byt manipulator… :(

• Citovat
  • Upravit
14396
19.11.13 23:05

Latinoameričanky jsou manipulátorky, s muži to umí a většinou je po jejich. :) muži jsou na to zvyklí. Měla bys víc pochopit jeho mentalitu, ale určitě ho neposlouchat na slovo. Nejsi jeho dcera, ale žena, partnerka.

Já chodím ven s malou i bez ní. Jezdím autem, kam potřebuji.

Otáčení - jestli z toho nemáš dobrý pocit, požádejte Doktorku o žádanku na rehabilitaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.13 08:14

@Capelucita na rehabky uz chodime kvuli tomu, ze drive preferovala jednu stranu na otaceni hlavicky. Tam nam rekli, ze mala ma cas. Zitra jdeme po 14dnech tak uvidime co nam rekne noveho :) jj s manzelem si promluvim… a jasne mu dam najevo at se mnou nejedna jako s dcerou :( chjooo… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.11.13 09:30

Asi bych se nad manželstvím zamyslela. není normální, aby Ti zakazoval někam chodit, kamarádky a pod :nevim: toto fakt nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat