Já nebo manžel je problém?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Na latinos musíš být pevná v kramflecích a držet věci ve svých rukou, jinak začnou vymýšlet kraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že v kterémkoliv věku máma potřebuje čas pro sebe, ve 21 tuplem. Je škoda, že si vzdala studium
Mně je 22 a dálkově studuji, malýmu je zatím měsíc a půl a doufám, že to takhle půjde i dál. Na UM není nic špatnýho, stejně ho jednou budeš pravděpodobně dávat třeba před spaním, aby malá vydržela déle spát apod. Některý mámy nemůžou kojit a dávají ho od naeození a mají děti zdravý jako řípa. Jaktože ti nejde odstříkat? Zkoušela si i elektrickou odsávačku? Některé jsou zázračné a dají se sehnat na bazaru. Zamražené mléko ti pak vydrží až 3 měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary-jane uz v porodnici mi odstrikat neslo tou elektrickou a manualni mam doma a taky to nejde. Mam nejake blbe prsa nebo nevim
obcas odstrikam treba jen 20-30ml
studium jsem prerusila kvuli kojeni.. za rok se vracim zpet. Mala ani flasku nechce videt. Dudaka taky nema…
takze to je taky naprd. Jedine strikackou nebo lzickou
ale uz vidim manzela jak ma na to nervy
takze jsem stejne i trochu tim omezena…
jinak dnes si hodlam s nim pokecat
a uvidim…
- Citovat
- Upravit
Přeju ti at ti to dneska dobre dopadne ten pokec s manzelem. Snad se neco trochu zmeni.
Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky držím palce!! To s tim odstříkáním je na prd
Můj prcek naštěstí střídá láhev s prsem v pohodě, mám asi velké štěstí. Tak sem ráda, že ses školy nevzdala uplně
jen ze zvědavosti, co studuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Omlouvam se ale nejak jsem nestihala. Mala je nastydla a protivnejsi nez normalne tak mi dava zabrat
ano mluvila jsem s manzelem. Nejdrive byl urazen, ze si furt stezuji a vymyslim blbosti ale pak se mi omluvil a domluvili jsme se, ze mu nebude vadit, kdyz nekam pujdu ale ne na dlouho, kdyz malou jeste kojim. K dokopani pomohlo to, ze jsem s nim nemluvila a vim, ze jsem hnusna ale rekla, ze to reknu jeho rodine, ze me ma jako vezne. Ty by totiz okamzite prijeli a roztrhali ho
a mozna i me odvezli
Tak uvidim jak to dopadne. Hned jsem mu rekla, ze 6.12. Navstivim kamaradku, ktera se vraci z USA. Zakroutil ocima ale souhlasil.
tak uvidim ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Omlouvam se ale nejak jsem nestihala. Mala je nastydla a protivnejsi nez normalne tak mi dava zabratano mluvila jsem s manzelem. Nejdrive byl urazen, ze si furt stezuji a vymyslim blbosti ale pak se mi omluvil a domluvili jsme se, ze mu nebude vadit, kdyz nekam pujdu ale ne na dlouho, kdyz malou jeste kojim. K dokopani pomohlo to, ze jsem s nim nemluvila a vim, ze jsem hnusna ale rekla, ze to reknu jeho rodine, ze me ma jako vezne. Ty by totiz okamzite prijeli a roztrhali ho
a mozna i me odvezli
Tak uvidim jak to dopadne. Hned jsem mu rekla, ze 6.12. Navstivim kamaradku, ktera se vraci z USA. Zakroutil ocima ale souhlasil.
tak uvidim
Vypadá to slibně, ale uvidíš, jak to ve skutečnosti bude zvládat. Přeju aby ano a Ty jsi mohla volně dýchat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, držím pěsti ať ti to vydrží a ty si udržuj také to svoje!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Držím palce, aby svých slibů dostál. Hlavně se nevrať za měsíc do starých kolejí! Hodně štěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to vezmu z toho drsnějšího konce. Když jste se přestěhovali, to si se nezajímala jaké bude tvoje spojení se světem? Zvlášť, když máte jen jedno auto a zastávka je bůh ví kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, je mi jasné, že jen tak nechceš utíkat z manželství, když ještě máte malé, ale nenech to zajít daleko s těma zákazama, buď svá, nikdo ti nemůže nic zakazovat přikazovat, na všem se domlouváte ve dvou. On je v ČR, kde je rovnoprávnost.
Já jsem si také pořád namlouvala, že se to změní, ale nepřeji ti zažít to peklo, které postupně narůstalo, nechci tě strašit, ale je na tobě, aby jsi to nenechala zajít tak daleko jako třeba já…Měla jsem přeraženou sanici, vyrvané vlasy, které mi dnes už naštěstí dorostly, pořád všude podlitiny, monokly, nesměla jsem do práce,…