Citlivá ňadra

Anonymní
26.8.14 19:55

Citlivá ňadra

Ahoj holky, již 14 dní mě bolí prsa, mám hodně citlivé bradavky a takové narudlé a suché. Antiko používám od 15 pravidelně, minulá menstruace trvala dokonce 7 dní.

Nevíte o co jde? Radši si udělám těhu test, ale docela se bojím :-/

K dr. mám v plánu se objednat, ale do té doby docela stres, na prsa jsem nkdy netrpěla.

Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.8.14 20:07

Taky jsem na citlivá prsa nikdy netrpěla, dokud jsem nebyla těhotná.

• Citovat
  • Upravit
47759
26.8.14 20:09

Já takhle musela antikoncepci vysadit. Proste mě najednou týden přes ms začala strašně bolet prsa. Jsem měla problémy se i osprchovat. Antiko jsem vysadila a byl klid. Od té doby žádnou jinou neberu, žádnou Ha nesnesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.14 20:14
@Anonymní píše:
Taky jsem na citlivá prsa nikdy netrpěla, dokud jsem nebyla těhotná.

Jestli to tak bude, tak budu žalovat výrobce antiko :lol: protože poctivější jedlík antiko než já snad neni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.14 20:18
@Anonymní píše:
Jestli to tak bude, tak budu žalovat výrobce antiko :lol: protože poctivější jedlík antiko než já snad neni :mrgreen:

Třeba to bude úplně něco jinýho, ale u mě to byl prvotní příznak těhotenství

• Citovat
  • Upravit
351
26.8.14 20:30

Třeba blbý prášek na praní :think: nebo krém, mýdlo :nevim: nevím narudlé a suché bradavky jako příznak těhotenství asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.14 20:31
@SlépkaD píše:
Třeba blbý prášek na praní :think: nebo krém, mýdlo :nevim: nevím narudlé a suché bradavky jako příznak těhotenství asi ne.

Také mě to napadlo, ale používám pořád ten samý :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.14 20:33
@Ivaneska píše:
Já takhle musela antikoncepci vysadit. Proste mě najednou týden přes ms začala strašně bolet prsa. Jsem měla problémy se i osprchovat. Antiko jsem vysadila a byl klid. Od té doby žádnou jinou neberu, žádnou Ha nesnesu

Neberu už přes pět let žádnou, ale mám problémy obdobné cca poslední rok… :think:
 B.

• Citovat
  • Upravit
47759
26.8.14 20:41
@Anonymní píše:
Neberu už přes pět let žádnou, ale mám problémy obdobné cca poslední rok… :think:
B.

Takto bych resila co nejdřív s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.14 21:57

Říkala jsem to na gyndě - poslali mne na endorkinologii. Tam vše v normě (měla sjme kdysi problém s prolaktinem) a prej se mám objendat na UTZ/mamograf. Ale tam jsem byla před rokem (to už jsem ten problém měla) a to bylo také ok :nevim:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex