Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky jsem na citlivá prsa nikdy netrpěla, dokud jsem nebyla těhotná.
Já takhle musela antikoncepci vysadit. Proste mě najednou týden přes ms začala strašně bolet prsa. Jsem měla problémy se i osprchovat. Antiko jsem vysadila a byl klid. Od té doby žádnou jinou neberu, žádnou Ha nesnesu
@Anonymní píše:
Taky jsem na citlivá prsa nikdy netrpěla, dokud jsem nebyla těhotná.
Jestli to tak bude, tak budu žalovat výrobce antiko
protože poctivější jedlík antiko než já snad neni ![]()
@Anonymní píše:
Jestli to tak bude, tak budu žalovat výrobce antikoprotože poctivější jedlík antiko než já snad neni
Třeba to bude úplně něco jinýho, ale u mě to byl prvotní příznak těhotenství
Třeba blbý prášek na praní
nebo krém, mýdlo
nevím narudlé a suché bradavky jako příznak těhotenství asi ne.
@SlépkaD píše:
Třeba blbý prášek na pranínebo krém, mýdlo
nevím narudlé a suché bradavky jako příznak těhotenství asi ne.
Také mě to napadlo, ale používám pořád ten samý ![]()
@Ivaneska píše:
Já takhle musela antikoncepci vysadit. Proste mě najednou týden přes ms začala strašně bolet prsa. Jsem měla problémy se i osprchovat. Antiko jsem vysadila a byl klid. Od té doby žádnou jinou neberu, žádnou Ha nesnesu
Neberu už přes pět let žádnou, ale mám problémy obdobné cca poslední rok… ![]()
B.
@Anonymní píše:
Neberu už přes pět let žádnou, ale mám problémy obdobné cca poslední rok…
B.
Takto bych resila co nejdřív s dr.
Říkala jsem to na gyndě - poslali mne na endorkinologii. Tam vše v normě (měla sjme kdysi problém s prolaktinem) a prej se mám objendat na UTZ/mamograf. Ale tam jsem byla před rokem (to už jsem ten problém měla) a to bylo také ok
.
Ahoj holky, již 14 dní mě bolí prsa, mám hodně citlivé bradavky a takové narudlé a suché. Antiko používám od 15 pravidelně, minulá menstruace trvala dokonce 7 dní.
Nevíte o co jde? Radši si udělám těhu test, ale docela se bojím :-/
K dr. mám v plánu se objednat, ale do té doby docela stres, na prsa jsem nkdy netrpěla.
Díky za odpovědi.