Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme kočky dvě a civavku jsme pořídili jako 4mesicni. Ale naše kočky chodili i ven. Teď jsou už jen venku a v létě na zahradě se spolu honí. Spíš prohání čivava kočičky, ale spíš jen jako hru. Ale naše není nějaká mini, má 2,7kg.
Tak to máte dobré naše jsou doma, nechodí ven, nebydlíme v baráčku… ![]()
Tak já mám mini čivavu 1,5 kg a 5 měs. kotě 2 x větší než ona. Nějak je nehlídám, i když kotě je někdy nepříjemné a skáče na ní a loví ji. Někdy zase čivava nahání kočku, ale nic jí neudělá. Když je to moc, udělám pořádek já a rozeženu je. Když nejsem doma jsou normálně spolu.
@Annie112 nejspíš si časem zvyknout. Máme štěně, s kterým jezdíme k rodičům co mají kočku a psa. S pejskem, už jsou v pohodě - občas si jí našich fenula srovná, když moc prudí. Kočka se bojí běžně všeho, ale už se k ní taky přibližuje a zkoumá co to je.
Ahojky tak to dopadlo tak že ten starsi kocour to prostě nedával začal si vydrbavat lisinky. Náš děda bydlí přes ulici tak si ho k sobě vzal, dědu zná má ho rád jak jsme ho přivedly k němu tak úplně ožil mazlil se šlo vidět že je samotar a že je šťastný snad mu to vydrží… A doma se atmosféra uvolnila druhý kocour sním navazuje kontakt a chtějí si hrát ale ještě neví jak, necháme je zatím odděleně.
@Annie112 píše:
Ahojky tak to dopadlo tak že ten starsi kocour to prostě nedával začal si vydrbavat lisinky. Náš děda bydlí přes ulici tak si ho k sobě vzal, dědu zná má ho rád jak jsme ho přivedly k němu tak úplně ožil mazlil se šlo vidět že je samotar a že je šťastný snad mu to vydrží… A doma se atmosféra uvolnila druhý kocour sním navazuje kontakt a chtějí si hrát ale ještě neví jak, necháme je zatím odděleně.
to je smutné - vždycky, když to nesedne, tak se dává pryč ten nový „vetřelec“
@Annie112 píše:
Chudák kocourek. Obětovala si ho kvůli psovi. Kocourek byl u vás dříve. Za mě hnus, co si provedla kocourkovi.