Granule pro psího seniora

Michulka33
21.2.23 22:35

Granule pro psího seniora

Zdravím, holky, nevím jestli sem to téma patří, ale napíšete jaké granule jsou ideální pro psího seniora? Máte někdo osvědčené krmivo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
21.2.23 22:44

Naše pejsková chroupá tyto .

• Citovat
  • Upravit
34322
21.2.23 22:48

Jo, myslim, ze tak za dva tri prispevky napise nejaky novacek nejakou super znacku :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
21.2.23 22:48

Já jsem mu když byl ve vyšším věku nedávala granule vůbec. Měl jen vařené jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
21.2.23 22:58

Naši dva šmudlové 13 a 14 let mají Eunakubu. Kdysi na nich začínali jako štěňátka, teď už kupujeme senior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.2.23 00:03

Záleží kolik má pes kilo. Za mě je nejlepší Canagan Light / Senior - bez obilovin (to vždy hned zmizí z misky) a Annamaet SENIOR. Levnější třeba Nature's Protection Senior (tomu našemu také moc chutná) a Brit care senior. Tyto značky vždy střídáme (pes má 10kg) a naštěstí jí toto vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
20.4.23 18:49

Zdravím,
my si necháváme dělat granule přímo na míru psa, většinou je to nejlepší a nejefektivnější, dělá to spousta výrobců, my objednáváme u Rawbark, sestavujeme si granule na míru pro staršího retrievera a pro yorkshirka.

• Citovat
  • Upravit
michaela.mrna
26.5.23 09:59

@naty9697 Naši si taky pro našeho psího dědečka nechali sestavit granule tam. Jsou dobře stravitelné, přizpůsobené pejskovi, to trávení mu dělalo problém, tak jsme hledali řešení v těch granulkách na míru a ty mu hezky sedí a chutnají mu.

• Citovat
  • Upravit
7
23.6.23 19:06

Máme taky tyhle jejich granule na míru pro pejska trpícího alergiemi na lepek a laktózu, vše v pořádku, chutnají a prospívají, taky doporučuju.
@naty9697

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alizee18
15.11.23 18:55

@naty9697 Děkuju moc za tipy, holky.
Nechala jsem tam nakonec sestavit naší borderce Fanči taky granulky na míru, protože měla problémy s ekzémy a vypadávala jí srst, všechno jsem vyřídila online a granulky jí sedly, papá je s chutí a zlepšení srsti i pokožky je viditelný, celkově je v lepší kondici, za nás pecka!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný