Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Cekam, az mi doroste stene. Ale v planu jsou extreme dogs race a paseni ovecek ![]()
Canicross 💖
ale půjčuju si na to psa od příbuzného, takže praktikuju tak 2× do měsíce max, bohužel
@sakota píše:
Cekam, az mi doroste stene. Ale v planu jsou extreme dogs race a paseni ovecek
dcera
loni měla na závody půjčeného psa, letos v tom bahně hodlá utopit naši krásnou bílou voňavou načechranou holčičku, protože už na to bude dost stará
S pincem jsem behala agility, ale jen na neofiko zavodech.
A jezdivala jsem na psi tabor a tam bylo hodne disciplin k vyberu, dokonce i ten coursing, ktery pincovi sel. ![]()
Hoopers, dogdancing, dogtrekking, nosework, chodíme běhat, na brusle a semtam kolo.
Dřív jsme dělali agility, dog frisbee a pár dalších věcí, když jsme hledali, co nás oba bude bavit.
A teď jsme vyzkoušeli coursing, ale u toho zůstaneme jen hooodně okrajově. Pes nadšený, ale na mě jen tam moc málo zapojení od páníčka.
Ale nesoutěžíme v ničem, pes na to není úplně vhodný ![]()
S dalším psem mám v plánu výše zmíněné plus pasení.
@kocourGarfield nosework je skvělý. My ho děláme tedy hlavně, když nemůžeme jít pořádně ven nebo při klidovém režimu, když potřebuju, aby pes nebyl moc aktivní. Dá se dělat i doma a na zahradě ![]()
Nosework zaciname taky. Presne, mentalne narocna zalezitost do kazdeho prostredi.
Čistě plkací téma
Co vás chytlo, co vás baví a naplňuje?
Pokud by i někdo chtěl napsat proč klidně;)