Čivava - vytržený drápek

1914
1.7.11 14:02

Čivava - vytržený drápek

Ahojky, potřebovala bych rychlou radu, Před momentkem jsem si všimla, že naše čivavka má krev na boku tlapičky, jak má ty palečky, že h má celý od krve, má vytržený cenlý ten drápek, nevíte co s tím? Máme jet na vet, nebo to nechat? Nebo něčim vydezinfikovat? Moc děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
1.7.11 14:18

Přelij jí to něčím s alkoholem a nech být. Nevím teda, jak moc si jí pipláte..museli jsme už dvakrát našemu psovi dráp vytrhnout, prostě si ho blbec vyvrátil v honbě za balónkem, držel statečně :srdce: , no pak jsem to přelila a nechala, druhý den o ničem nevěděl a brzo narostl nový drápek. Vet na to řekl, že ok :nevim: Tak buď ráda, pokud ho má rovnou venku, to trhání bolí mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 14:25
zuzouš píše:
Přelij jí to něčím s alkoholem a nech být. Nevím teda, jak moc si jí pipláte..museli jsme už dvakrát našemu psovi dráp vytrhnout, prostě si ho blbec vyvrátil v honbě za balónkem, držel statečně :srdce: , no pak jsem to přelila a nechala, druhý den o ničem nevěděl a brzo narostl nový drápek. Vet na to řekl, že ok :nevim: Tak buď ráda, pokud ho má rovnou venku, to trhání bolí mnohem víc.

Moc děkuju za radu, nedalo mě to, na vet jsem radši zavolala a řek mi to samý, vydezinfikovat a jestli jí tam kus zůstal, tak ještě vytrhnout, naštěstí ho má venku celej! přítel šel teď pro dezinfekci a pak na to vlítnem, je to takovej náš malej bobánek :-)
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
1.7.11 16:22

bobík :cry: no hlaven at ji to neboli chudinku..já minule neco takoveh ou mojí fenky obrečela jak mi to bylo líto že jí to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 16:31
Mysulatko píše:
bobík :cry: no hlaven at ji to neboli chudinku..já minule neco takoveh ou mojí fenky obrečela jak mi to bylo líto že jí to bolí

Tak to jseš podobná jako já, vůbec teď, když mám splašený hormony :-)
Je špatná a pořád spinká, ale snad to zítra bude dobrý, je to bobeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.7.11 17:01

Taky bych to vyčistila, pokud to krvácí, tak obvázat, ať to nemáte všude. Naše fenka si zatrhla drápek několikrát, zůstal viset na kousku. Poprvé nám vetrinářka ukázala jak to ufiknout a teď už si to v případě potřeby udělám sama. Vyčistím a a zachvilku už je dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.7.11 10:51
saiiimona píše:
Mysulatko píše:
bobík :cry: no hlaven at ji to neboli chudinku..já minule neco takoveh ou mojí fenky obrečela jak mi to bylo líto že jí to bolí
Tak to jseš podobná jako já, vůbec teď, když mám splašený hormony :-)
Je špatná a pořád spinká, ale snad to zítra bude dobrý, je to bobeček :srdce:

asi jí to bolí chudinečku :cry: hodne ji mazli at je jí líp:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.7.11 12:00

Neboj, to doroste. Kdyby to začalo hnisat, tak běž k veterináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:11
Lenaluna píše:
Neboj, to doroste. Kdyby to začalo hnisat, tak běž k veterináři.

No vypadá to, že je to zatím v pohodě, tak snad to bude O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný