Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, potřebovala bych rychlou radu, Před momentkem jsem si všimla, že naše čivavka má krev na boku tlapičky, jak má ty palečky, že h má celý od krve, má vytržený cenlý ten drápek, nevíte co s tím? Máme jet na vet, nebo to nechat? Nebo něčim vydezinfikovat? Moc děkuji za rady!
Přelij jí to něčím s alkoholem a nech být. Nevím teda, jak moc si jí pipláte..museli jsme už dvakrát našemu psovi dráp vytrhnout, prostě si ho blbec vyvrátil v honbě za balónkem, držel statečně
, no pak jsem to přelila a nechala, druhý den o ničem nevěděl a brzo narostl nový drápek. Vet na to řekl, že ok
Tak buď ráda, pokud ho má rovnou venku, to trhání bolí mnohem víc.
zuzouš píše:
Přelij jí to něčím s alkoholem a nech být. Nevím teda, jak moc si jí pipláte..museli jsme už dvakrát našemu psovi dráp vytrhnout, prostě si ho blbec vyvrátil v honbě za balónkem, držel statečně, no pak jsem to přelila a nechala, druhý den o ničem nevěděl a brzo narostl nový drápek. Vet na to řekl, že ok
Tak buď ráda, pokud ho má rovnou venku, to trhání bolí mnohem víc.
Moc děkuju za radu, nedalo mě to, na vet jsem radši zavolala a řek mi to samý, vydezinfikovat a jestli jí tam kus zůstal, tak ještě vytrhnout, naštěstí ho má venku celej! přítel šel teď pro dezinfekci a pak na to vlítnem, je to takovej náš malej bobánek ![]()
Děkuju
bobík
no hlaven at ji to neboli chudinku..já minule neco takoveh ou mojí fenky obrečela jak mi to bylo líto že jí to bolí
Mysulatko píše:
bobíkno hlaven at ji to neboli chudinku..já minule neco takoveh ou mojí fenky obrečela jak mi to bylo líto že jí to bolí
Tak to jseš podobná jako já, vůbec teď, když mám splašený hormony ![]()
Je špatná a pořád spinká, ale snad to zítra bude dobrý, je to bobeček ![]()
Taky bych to vyčistila, pokud to krvácí, tak obvázat, ať to nemáte všude. Naše fenka si zatrhla drápek několikrát, zůstal viset na kousku. Poprvé nám vetrinářka ukázala jak to ufiknout a teď už si to v případě potřeby udělám sama. Vyčistím a a zachvilku už je dobře ![]()
saiiimona píše:Mysulatko píše:Tak to jseš podobná jako já, vůbec teď, když mám splašený hormony
bobíkno hlaven at ji to neboli chudinku..já minule neco takoveh ou mojí fenky obrečela jak mi to bylo líto že jí to bolí
Je špatná a pořád spinká, ale snad to zítra bude dobrý, je to bobeček
asi jí to bolí chudinečku
hodne ji mazli at je jí líp:)
Neboj, to doroste. Kdyby to začalo hnisat, tak běž k veterináři.
Lenaluna píše:
Neboj, to doroste. Kdyby to začalo hnisat, tak běž k veterináři.
No vypadá to, že je to zatím v pohodě, tak snad to bude O.K.