Mrtvý holub na okením parapetu

16557
25.6.11 10:19

prosím o radu-chcíplej holub

Ahoj všem :mavam: Potřebuju rychlou radu,co dělat :nevim: Před chvílí jsem slyšela hroznou ránu,mylela jsem,že od sousedů.Jenžepak jsem při stahování žaluzií uviděla na parapetu ležet holuba :oops: Prosím,poradte mi co dělat,nechci na něj šahat,protože se štítím a bojím se abych od něj něco nechytla.Přítel je v práci a nezvedá tel. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
25.6.11 10:21

Mahdalko, vzala bych kus kartonu a klacík a prostě v rukavicích bych ho na to „naložila“ a hodila do popelnice… nic víc mě nenapadá :think: Popř. bych ho ještě šoupla do odpadkového pytlíku a pak do popelnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
25.6.11 10:31

Vzala bych smetacek a lopatku,nametla a dala do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 10:34

Fuj,to asi nezvládnu.Já se bojím,že něco chytnu.Kamarád mi říkal,at si dám radši i nějakou roušku,že ty roztoči co maj způsobujou plicní nemoce :oops: Ještě mě napadlo zajít za předsedou družstva :think: Hlavně musim jednat rychle,od pondělka maj začít vedra,tak aby se tu nezačal rozkládat a smrdět :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
25.6.11 10:34

Pokud je na parapetu v činžáku tak bych ho jen žďuchla dolů ať spadne na zem když na něj nejsi schopná šáhnout..pokud je to u vás v domečku, kde by se k tomu dostalo dítko nebo zvířata, tak ti nic jiného než ho strčit třeba do krabice nebo do pytlíku a do popelnice nezbyde ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.6.11 10:35

Vzít igelitový sáček, jaký se dává do koše, ohrnout „na harmoniku“, holuba uchopit skrz sáček a pak ho do něj zabalit. A hned vynést do popelnice.
Jinak tvůj „zdravotní instinkt“ tě neklame, ptačí peří bývá plné roztočů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 10:39

Je to panelákovej byt,ale musel spadnout zrovna na parapet mýho okna :cert: Kamarád taky radil,schodit ho dolu z okna,ale bojim se aby mě někdo neviděl,neni to blbý?Když já se na něj štítím šahat i v těch rukavicích brrr :poblion: Kdyby to byl jinej pták,tak to neřešim,ale ten holub se mi teda dost ekluje,pomooooc :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.6.11 10:40

Igelitový sáček je neprodyšný, skrz něj nemůžeš chytit žádnou nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.6.11 10:51

Když se až tak moc bojíš, natáhni gumové rukavice, přes pusu uvaž šátek, vezmi si igelitku a něco, třeba koště, čím do něj šťouchneš a jdi na věc… a nebo ho shoď dolů z okna - blbý to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 10:51

No jo,když mě se příčí šahat na něj i přes ten sáček,když je chcíplej.Jako nejlepší nápad se mi zatím jeví seštouchnout ho klacíkem z parapetu,ale bojim se,aby mě někdo neviděl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.6.11 10:56
mahdalka píše:
No jo,když mě se příčí šahat na něj i přes ten sáček,když je chcíplej.Jako nejlepší nápad se mi zatím jeví seštouchnout ho klacíkem z parapetu,ale bojim se,aby mě někdo neviděl :nevim:

Na to se vyprdni a normálně ho shoď a je to…Pak bych to okno něčím vyšplíchala. Jsem na bacily jak ďas, jsem na uklízení ujetá, tak mám takovou šikovnou desinfekci v rozprašovači…z lékárny. Tím bych to okno pošplíchala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
25.6.11 11:03

Já bych ho shodila.Taky by se mi na něj nechtělo šahat, brát ho a nést přes byt do popelnice.I když přes igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

Tak vezmi koste a shod ho dolu kostetem :) budes v dostatecny vzdalenosti a nebudes na nej sahat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Libzo,nápodobně,taky jsem ujetá na úklid a zrovna jsem si říkala,co s tím parapetem,aby nebyl nějakej infikovanej :nevim: Napadlo mě dát do rozprašovače savo :think: desinfekci mám taky,ale jen gelovou :nevim: CHjo,tak já jdu na věc - dojdu si ven pro nějakej klacek,holuba seštouchnu dolu a hodim z okna i ten klacek,brrr.Ještě že mám desinfekční mýdlo,pak si hned kartáčem vydrbu ruce :poblion: Tak mi držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.6.11 11:05
mahdalka píše:
No jo,když mě se příčí šahat na něj i přes ten sáček,když je chcíplej.Jako nejlepší nápad se mi zatím jeví seštouchnout ho klacíkem z parapetu,ale bojim se,aby mě někdo neviděl :nevim:

No, mně by asi bylo blbý shodit ho z parapetu… ale chápu, že se štítíš, ale přes rukavice, sáček a šátek přes pusu bych se asi nebála.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný