Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem
Potřebuju rychlou radu,co dělat
Před chvílí jsem slyšela hroznou ránu,mylela jsem,že od sousedů.Jenžepak jsem při stahování žaluzií uviděla na parapetu ležet holuba
Prosím,poradte mi co dělat,nechci na něj šahat,protože se štítím a bojím se abych od něj něco nechytla.Přítel je v práci a nezvedá tel. ![]()
Mahdalko, vzala bych kus kartonu a klacík a prostě v rukavicích bych ho na to „naložila“ a hodila do popelnice… nic víc mě nenapadá
Popř. bych ho ještě šoupla do odpadkového pytlíku a pak do popelnice..
Fuj,to asi nezvládnu.Já se bojím,že něco chytnu.Kamarád mi říkal,at si dám radši i nějakou roušku,že ty roztoči co maj způsobujou plicní nemoce
Ještě mě napadlo zajít za předsedou družstva
Hlavně musim jednat rychle,od pondělka maj začít vedra,tak aby se tu nezačal rozkládat a smrdět
![]()
Pokud je na parapetu v činžáku tak bych ho jen žďuchla dolů ať spadne na zem když na něj nejsi schopná šáhnout..pokud je to u vás v domečku, kde by se k tomu dostalo dítko nebo zvířata, tak ti nic jiného než ho strčit třeba do krabice nebo do pytlíku a do popelnice nezbyde ne? ![]()
Vzít igelitový sáček, jaký se dává do koše, ohrnout „na harmoniku“, holuba uchopit skrz sáček a pak ho do něj zabalit. A hned vynést do popelnice.
Jinak tvůj „zdravotní instinkt“ tě neklame, ptačí peří bývá plné roztočů…
Je to panelákovej byt,ale musel spadnout zrovna na parapet mýho okna
Kamarád taky radil,schodit ho dolu z okna,ale bojim se aby mě někdo neviděl,neni to blbý?Když já se na něj štítím šahat i v těch rukavicích brrr
Kdyby to byl jinej pták,tak to neřešim,ale ten holub se mi teda dost ekluje,pomooooc ![]()
Igelitový sáček je neprodyšný, skrz něj nemůžeš chytit žádnou nemoc…
Když se až tak moc bojíš, natáhni gumové rukavice, přes pusu uvaž šátek, vezmi si igelitku a něco, třeba koště, čím do něj šťouchneš a jdi na věc… a nebo ho shoď dolů z okna - blbý to není…
No jo,když mě se příčí šahat na něj i přes ten sáček,když je chcíplej.Jako nejlepší nápad se mi zatím jeví seštouchnout ho klacíkem z parapetu,ale bojim se,aby mě někdo neviděl ![]()
mahdalka píše:
No jo,když mě se příčí šahat na něj i přes ten sáček,když je chcíplej.Jako nejlepší nápad se mi zatím jeví seštouchnout ho klacíkem z parapetu,ale bojim se,aby mě někdo neviděl
Na to se vyprdni a normálně ho shoď a je to…Pak bych to okno něčím vyšplíchala. Jsem na bacily jak ďas, jsem na uklízení ujetá, tak mám takovou šikovnou desinfekci v rozprašovači…z lékárny. Tím bych to okno pošplíchala ![]()
Já bych ho shodila.Taky by se mi na něj nechtělo šahat, brát ho a nést přes byt do popelnice.I když přes igelit.
Tak vezmi koste a shod ho dolu kostetem
budes v dostatecny vzdalenosti a nebudes na nej sahat ![]()
Libzo,nápodobně,taky jsem ujetá na úklid a zrovna jsem si říkala,co s tím parapetem,aby nebyl nějakej infikovanej
Napadlo mě dát do rozprašovače savo
desinfekci mám taky,ale jen gelovou
CHjo,tak já jdu na věc - dojdu si ven pro nějakej klacek,holuba seštouchnu dolu a hodim z okna i ten klacek,brrr.Ještě že mám desinfekční mýdlo,pak si hned kartáčem vydrbu ruce
Tak mi držte palce
mahdalka píše:
No jo,když mě se příčí šahat na něj i přes ten sáček,když je chcíplej.Jako nejlepší nápad se mi zatím jeví seštouchnout ho klacíkem z parapetu,ale bojim se,aby mě někdo neviděl
No, mně by asi bylo blbý shodit ho z parapetu… ale chápu, že se štítíš, ale přes rukavice, sáček a šátek přes pusu bych se asi nebála.. ![]()