Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mahdalka píše:
Libzo,nápodobně,taky jsem ujetá na úklid a zrovna jsem si říkala,co s tím parapetem,aby nebyl nějakej infikovanejNapadlo mě dát do rozprašovače savo
desinfekci mám taky,ale jen gelovou
CHjo,tak já jdu na věc - dojdu si ven pro nějakej klacek,holuba seštouchnu dolu a hodim z okna i ten klacek,brrr.Ještě že mám desinfekční mýdlo,pak si hned kartáčem vydrbu ruce
Tak mi držte palce
To je docela sranda si o tom psát, když tu mrtvolku nemám na okně já ![]()
Hele, pak bych to postříkala tím savem, ale správně si to nařeď, ať si nezničíš okno..neředěným savem jsem toho už zničila ![]()
Hlavně ho někomu nehod na hlavu.
Já jako městské dítě jsme venku vždy našli nějakého sraženého,umírajícího,zraněného a vždy jsme jim strojili pohřeb nebo léčili.
Nikdy sem nic nechytla,alespon o tom nevim a to si pamatuju že jako malá jsem četla že matka krmí mládě vodou zobák na zobák takže sem je i kojila pusou ![]()
Ahoj,
už jsi asi v akci, ale normálně bych ho shodila dolů z parapetu, tam ho nabrala na lopatu nebo kartonovou krabici a šup s ním do popelnice. Parapet postříkej savem nebo domestosem, bacha jestli sousedi nevěší prádlo, to by ses nemusela doplatit, a pak si dej panáka ![]()
Laaja píše:
Ahoj,
už jsi asi v akci, ale normálně bych ho shodila dolů z parapetu, tam ho nabrala na lopatu nebo kartonovou krabici a šup s ním do popelnice. Parapet postříkej savem nebo domestosem, bacha jestli sousedi nevěší prádlo, to by ses nemusela doplatit, a pak si dej panáka
Fuj já bych se taky štítila i v rukavicích či něčem, prostě bych „ho“ cítila. Strčila bych ho taky z okna, domů by mi nesměl a hlavně: to, že spadl na Tvůj parapet ještě neznamená, že je ten holub Tvůj
. Držím palce.
Já bych ho taky strčila dolu
Jen bych se koukla,jestli tam zrovna někdo nejde, aby ten holub nepřistál na něm..
strč do něj klackem a pošlli ho dál
dolů určitě nějak doputuje.
Laaja píše:
Ahoj,
už jsi asi v akci, ale normálně bych ho shodila dolů z parapetu, tam ho nabrala na lopatu nebo kartonovou krabici a šup s ním do popelnice. Parapet postříkej savem nebo domestosem, bacha jestli sousedi nevěší prádlo, to by ses nemusela doplatit, a pak si dej panáka
ty vole holky vy jste masochostky
ze posly ho dal,hod ho dolu---
no mahdalkoja bych vzala vysavac dala ho naplno.prisala bych ho,a pak pustila do nejakeho pytliku,pak ho dala jeste do jednoho pytliku a pak bych ho sla neam pohrbit
no a nebo vem ten smetak a hod ho sousedcepod vama,to je asi jednodussi ![]()
Lakynka píše:
marra: to bys měla všechno v tom vysavači, uáááá:D
doprcic to me nenapadlo
ja bych rekla ze mahdalka uz ma stejne po akci,bych ji chtela videt
![]()
fuj teda s vysavačem bych na něj nešla.Pak desinfikovat ještě vysavač,třeba mu vysát tim očíčko
.Myslim že největší masochistka je Mara ![]()
lys píše:
strč do něj klackem a pošlli ho dáldolů určitě nějak doputuje.
Vysavačem ne,to bych se pak štítila doma vysávat,protože ty roztoči by se tim vysavačem vyfoukali při vysávání ven.a štítila bych se tý hadice,brrr
Kamča.dalmatinka píše:fuj teda s vysavačem bych na něj nešla.Pak desinfikovat ještě vysavač,třeba mu vysát tim očíčko
.Myslim že největší masochistka je Mara
souhlasím
uááá, „očičko“ twl se pozvracím:D
Mahdalko: Máš bobříka Holuba
![]()
vysát očíčko,to by se tím podtlakem ve vysavači mohlo klidně stát,fuj,holky vy jste sadouři ![]()