Mrtvý holub na okením parapetu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
25.6.11 11:07
mahdalka píše:
Libzo,nápodobně,taky jsem ujetá na úklid a zrovna jsem si říkala,co s tím parapetem,aby nebyl nějakej infikovanej :nevim: Napadlo mě dát do rozprašovače savo :think: desinfekci mám taky,ale jen gelovou :nevim: CHjo,tak já jdu na věc - dojdu si ven pro nějakej klacek,holuba seštouchnu dolu a hodim z okna i ten klacek,brrr.Ještě že mám desinfekční mýdlo,pak si hned kartáčem vydrbu ruce :poblion: Tak mi držte palce

To je docela sranda si o tom psát, když tu mrtvolku nemám na okně já :-D

Hele, pak bych to postříkala tím savem, ale správně si to nařeď, ať si nezničíš okno..neředěným savem jsem toho už zničila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.6.11 11:08

Hlavně ho někomu nehod na hlavu.

Já jako městské dítě jsme venku vždy našli nějakého sraženého,umírajícího,zraněného a vždy jsme jim strojili pohřeb nebo léčili. :lol: Nikdy sem nic nechytla,alespon o tom nevim a to si pamatuju že jako malá jsem četla že matka krmí mládě vodou zobák na zobák takže sem je i kojila pusou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.6.11 11:09

Ahoj,
už jsi asi v akci, ale normálně bych ho shodila dolů z parapetu, tam ho nabrala na lopatu nebo kartonovou krabici a šup s ním do popelnice. Parapet postříkej savem nebo domestosem, bacha jestli sousedi nevěší prádlo, to by ses nemusela doplatit, a pak si dej panáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.6.11 11:14
Laaja píše:
Ahoj,
už jsi asi v akci, ale normálně bych ho shodila dolů z parapetu, tam ho nabrala na lopatu nebo kartonovou krabici a šup s ním do popelnice. Parapet postříkej savem nebo domestosem, bacha jestli sousedi nevěší prádlo, to by ses nemusela doplatit, a pak si dej panáka :mrgreen:
:palec: :lol:

Fuj já bych se taky štítila i v rukavicích či něčem, prostě bych „ho“ cítila. Strčila bych ho taky z okna, domů by mi nesměl a hlavně: to, že spadl na Tvůj parapet ještě neznamená, že je ten holub Tvůj :lol: :lol: :lol: . Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
25.6.11 11:34

Já bych ho taky strčila dolu :oops: Jen bych se koukla,jestli tam zrovna někdo nejde, aby ten holub nepřistál na něm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
25.6.11 11:37

strč do něj klackem a pošlli ho dál :mrgreen: dolů určitě nějak doputuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
25.6.11 11:40
Laaja píše:
Ahoj,
už jsi asi v akci, ale normálně bych ho shodila dolů z parapetu, tam ho nabrala na lopatu nebo kartonovou krabici a šup s ním do popelnice. Parapet postříkej savem nebo domestosem, bacha jestli sousedi nevěší prádlo, to by ses nemusela doplatit, a pak si dej panáka :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
25.6.11 11:53

ty vole holky vy jste masochostky :lol: :lol: :mrgreen: ze posly ho dal,hod ho dolu--- :mrgreen: no mahdalkoja bych vzala vysavac dala ho naplno.prisala bych ho,a pak pustila do nejakeho pytliku,pak ho dala jeste do jednoho pytliku a pak bych ho sla neam pohrbit :pankac: no a nebo vem ten smetak a hod ho sousedcepod vama,to je asi jednodussi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17050
25.6.11 11:57

marra: to bys měla všechno v tom vysavači :oops: , uáááá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
25.6.11 12:01
Lakynka píše:
marra: to bys měla všechno v tom vysavači :oops: , uáááá:D

doprcic to me nenapadlo :roll: ja bych rekla ze mahdalka uz ma stejne po akci,bych ji chtela videt :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
25.6.11 12:01

:lol: fuj teda s vysavačem bych na něj nešla.Pak desinfikovat ještě vysavač,třeba mu vysát tim očíčko :mrgreen: .Myslim že největší masochistka je Mara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 12:06
lys píše:
strč do něj klackem a pošlli ho dál :mrgreen: dolů určitě nějak doputuje.
:mrgreen: :palec: :mrgreen: :potlesk:
Holky,mise splněna,fuj :-D nejdřív jsem se teda podívala,jestli dole zrovna někdo nejde,aby mu holub nepřistál na hlavě.A klackem jsem ho popostrčila a šup a za holubem letěl i klacek.Jo a pod holubem krev a přilepený peří,se mi hned zved žaludek :poblion: Jsem to postříkala savem,ale zase jsem musela zavřít okna,protože je to smrad,tak aby mi to nešlo do bytu a nemusela jsem to dýchat.Ještě že už to mám za sebou,ruce vydrbaný a i toho panáka jsem si dala,jak jinak vůbec nepiju.Jenže dole pod oknama je večerka,holub spad hned vedle na chodník,tak jsem rychle zavřela okno a budu dělat mrtvýho brouka,já nic,já muzikant :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 12:08

Vysavačem ne,to bych se pak štítila doma vysávat,protože ty roztoči by se tim vysavačem vyfoukali při vysávání ven.a štítila bych se tý hadice,brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.6.11 12:08
Kamča.dalmatinka píše: :lol: fuj teda s vysavačem bych na něj nešla.Pak desinfikovat ještě vysavač,třeba mu vysát tim očíčko :mrgreen: .Myslim že největší masochistka je Mara :lol:

souhlasím :lol: :lol: :lol: uááá, „očičko“ twl se pozvracím:D

Mahdalko: Máš bobříka Holuba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 12:16

:mrgreen: vysát očíčko,to by se tím podtlakem ve vysavači mohlo klidně stát,fuj,holky vy jste sadouři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný