Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jestli jsi slyšela hroznou ránu, tak nechcípl jen tak, ale pravděpodobně narazil do okna a ublížil si - „rozvalil“ si hlavu. Asi. A proto chcípnul. Neumývala jsi okna?
.
Oni jsou totiž okna pro ptaky jako zrcadla, nechapu ze je to okno a proste chteji jako letet dal skr a rozmaznou se o okno, u nasich se takhle o francouzky okno na terasu rozmazavaj ptaci cas od casu, bud si zlomi vaz a nebo jsou chvili omraceny a pak odleti… Proto se na dalnicich na ty proskleny zatarasy lepí siluety dravců… ![]()
Aha,to mě vůbec nenapadlo.Já myslela že ta rána byla tím,jak ten holub dopad asi už mrtvej na ten parapet.Mytí oken nesnáším,myju jednou za rok
když už přes ně neni vidět
A navíc jsem měla v okně stažený žaluzie až dolu a jen otevřený,ale nebyli ty žaluzie vytažený až nahoru,tak to si asi holub nemoh plést se zrcadlem
![]()
Taky ho mohl sejmout ve vzduchu nějakej dravec, anebo měl hezkou smrt a umřel při letu na stáří ![]()
A nebo na ten infarkt
No,právě že pod ním bylo trochu krve,já myslela tím jak sebou fláknul o ten parapet.To byl teda zážitek,ještě že to je za mnou,brrr
Ono jde spis o to v jakem uhlu na to okno dopada svetlo, zevnitr se ti to nemusi zdat ale z venku se v tom okne proste odrazi priroda venku…
No toje taky fakt,to mě ani nenapadlo.Ale okno neni ani škrábnutý,jem koukala a nic.By mě zajímalo,kdyby do něj holub udělal dírku zobákem,jestli by mi to třeba pojištovna proplatila
![]()
To je dobra otazka, podle toho na co jste pojisteny…
Nasim se tam uz rozsvihalo dost ptaku a jeste se jim nestalo ze by se s tim oknem neco stalo..
Ale kdyby ho vysklil a skoncil cloveku v obyvaku,.. fuj fuj.. ![]()
Doporucuji upect na 200C (25 minut) a pak snist i s vnitrmostni uprostred pentagramu z vceliho vosku, cerna svice v kazde spici. Pak se vam budou holubi uz navzdy vyhybat.
Podle mě to není až tak vážný s nemocema, ne?
Co bydlíme na vesnici, už jsem musela vyhazovat hodně zvířátek, tak jsem zvyklá
Psi a kočky mi každou chvíli něco zakousnou a donesou (krtky, kuny, ptáky, myši, potkany,…
). Jednou jsem měla v obýváku ptáka a kočka peří jen oškubala a roznesla po celé místnosti. To jsem ji hnala
![]()
Normálně bych holuba přes pytlík vzala a vyhodila nebo na lopatku
Než ho mít na okně smradlavýho ![]()