Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No tak hlavně, že ho máš pryč…u večerky ho někdo uklidí…stejně, kdyby ti nepřistál na parapetu, tak by tam jistě nakonec stejně dopadl ![]()
Já změním zvířátko
Známá mají takovou jakoby přípravu na terasu a takový veliký okna do všech místností…a tuhle mi povídá: Taky u vás tolik lezou kuny? ( naši mají slepice ). Já na to, proč? Ona mi povídala, že na tu jejich terásku si chodí ty kuny večer sežrat co přes den nachytají…neustále za oknama nachází pařáty či hlavy ze slepic
To je docela podobný ![]()
Jo a ještě by mě teda zajímalo,proč ten holub spadnul,jako co se mu stalo,že si letí vzduchem a najednou bum a plácne sebou na parapet.Myslíte,že dostal infarkt? ![]()
mahdalka píše:
Jo a ještě by mě teda zajímalo,proč ten holub spadnul,jako co se mu stalo,že si letí vzduchem a najednou bum a plácne sebou na parapet.Myslíte,že dostal infarkt?
Asi jo, já jsem tohle viděla několikrát..ptáček letí a najednou střemhlav k zemi a je po něm ![]()
mahdalka píše:
Jo a ještě by mě teda zajímalo,proč ten holub spadnul,jako co se mu stalo,že si letí vzduchem a najednou bum a plácne sebou na parapet.Myslíte,že dostal infarkt?
třeba jen zakopnul ![]()
Jako ten můj chlap je fakt blbej,já myslela,že mě pochválí,nebo apon polituje a on mi řek,že ten holub dostal infarkt když mě viděl,jak se pořád doma producíruju jen v kalhotkách a že mi to taky pořád říká,at chodím doma oblečená,že nikdy nemůžu vědět,kdo se na mě kouká ![]()
mahdalka píše:![]()
![]()
Jako ten můj chlap je fakt blbej,já myslela,že mě pochválí,nebo apon polituje a on mi řek,že ten holub dostal infarkt když mě viděl,jak se pořád doma producíruju jen v kalhotkách a že mi to taky pořád říká,at chodím doma oblečená,že nikdy nemůžu vědět,kdo se na mě kouká
![]()
Jako ten můj chlap je fakt blbej,já myslela,že mě pochválí,nebo apon polituje a on mi řek,že ten holub dostal infarkt když mě viděl,jak se pořád doma producíruju jen v kalhotkách a že mi to taky pořád říká,at chodím doma oblečená,že nikdy nemůžu vědět,kdo se na mě kouká
No jo, chlapi mají vždy debilní vtípky, když to nemusí řešit oni.
Můj se tu taky dopo producíruje nahatej, ani nic chcíplého na balkoně nemíváme.
A beztak ti ho tam hodil nějaký soused nad vámi, řešil to stejné. Kam s ním?
![]()
![]()
Mahdalka, super diskuze
. Jsi mi zvedla náladu
.
Ja se uplne divim,ze jsi nezavolala minimalne deratizatory,mozna by byla lepsi protichemicka jednotka…
![]()
Holky mě by ale vážně zajímalo,co se tomu holubovi mohlo stát,že takhle za letu chcípne a spadne?No mě kamarád říkal,že normálně by se snad mělo někam zavolat a oni jsou povinný poslat někoho na úklid,že ho pak prej musej i pitvat,jestli nemá nemoce fúúúúj
Prej snad myslivcům,ale už vidím jak na sídliště do Prahy jedou myslivci odstranovat chcíplího holuba,navíc v sobotu